Részlet Just the way you are 36.


Jenna lehunyt szemekkel próbálta összeszedni a gondolatait, míg Eric mellette könyökölt. Nem bírt betelni a látvánnyal, a karcsú test és formás mellek, bár mindkettőjük testét milliónyi izzadságcsepp borította be, de Jenna még fenségesebb volt így. A szellőztetés és a nappali meleg miatt maradtak nyitva az ablakok, valamint az erkély ajtaja. Az éjszakai fuvallat játékosan meglebbentette a függönyöket, csakhogy Jenna összerezzent.
- Fázol? – Eric gyengéden szólalt meg, míg megsimogatta a lány selymes bőrét, és oly csalogatóan meredtek a mellbimbói, hogy izgatóan játszadozott velük.
- Csak egy kicsit. – nyújtózkodott kecsesen Jenna, miközben a férfi magukra terítette a könnyed takarót. A lány közelebb csúszott a férfihez, befészkelte magát az ölelésébe. - Elárulod, hol is vagyunk pontosan? Kinek a lakása ez? – lágyan sóhajtozott Eric karjai között.
- Csak akkor, ha elmeséled mit műveltél múlt éjszaka. – ahogy Eric kielégült úgy a gondolatok szépen lassan visszakúsztak a fejébe. Ott motoszkáltak a pajkos gondolatok, melyek egyszerre izgatták a fantáziáját, másrészt pedig dühítették, vajon Jenna mit művelt és kivel. Hosszú éjszakára hivatkozott, s a lány magyarázatába burkolt célzás sem elégítette ki a kíváncsiságát.
- Túl kíváncsi vagy,




2 megjegyzés:

  1. Szia ZoÉ!
    Hamar a frisst! Mindig csak itt felborzolod a kedélyeket! Tudni AKAROM, mit művel Jennával Eric! *.*
    Izgatottan várom a folytatást!
    Puszi, Laura

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Laura!

      Már fenn is a friss, egy kis technikai gond adódott. DE elhárítva és már olvashatod is a folytatást!

      Puszi,
      ZoÉ

      Törlés