Letöltés - Nagyvárosi Angyal és komik XD


Sziasztok,

ahogy ígértem egyben is elérhetővé teszem a novellát. Íme itt is van....

Nagyvárosi Angyal (katt a címre)

Így talán kicsit kezelhetőbb a formátum.

Puszi,
ZoÉ


Sziasztok,

elsőnek hadd mondjam el, hogy NAGYON KÖSZÖNÖM AZ ÖSSZES KOMIT! Mikor megláttam, hogy már most 4 komi van, komolyan nagyon meghatódtam.
Először a komikhoz szerettem volna írni, de locsogás lett a vége..... Szóval bocsi a fecsegésért. XD

Elérhető lesz egyben az egész töri! Miután szerkesztem, formázom és egy kicsit gatyába rázom formailag, után felrakom nektek! Remélem örültök!

Puszi,
ZoÉ



Dona!
imádtam az összes komid, nagyon hálás vagyok, hogy az összes részt elolvastad, és mindhez írtál komit! :) a sors keze volt, hogy pont most olvasd el! hát... merész ötletnek gondoltam, de úgy érzem, hogy jól sült el... mármint az, hogy Cora legyen a "gonosz"...
nem volt könnyű megírni a befejeztés. nagyon megszerettem őket, de úgy éreztem, hogy éppen eleget szenvedtek, illetve Cassie és Rob is kellőképp bebizonyította, mennyit jelent neki a másik... szóval, igen vége lett. :( de ők boldogan élnek... :)

Kitty!
nos, nem szerettem volna szimpla kis csöpögős befejezést, és hát mint látod, volt még a végére is néhány ötletem. én szóltam előre, hogy bizony izgalmak várnak még az olvasókra. :)
Egyben és szépre szerkeszthetőként elérhetővé teszem!!! Letölthető lesz ez is.  :)
tudom, hogy Cora megjelenése váratlan volt, de csak még jobban fokozta az izgalmakat...
A Véget nem érő.... kövi fejezete már folyamatban van, csak közben a meló nem úgy alakult, ahogy terveztem, illetve az ünnepek is közbe szóltak, de nagyo sietek. cserkész becsszó!
oh, hogy remekmű azt nem merem ígérni, de még töri az lesz.... infót meg majd kiírom... :)

Klau!
köszönöm minden szavad! :) ha lehet mondani ilyet, akkor nekem is ez az egyik kedven törim. nem gondoltam hogy eddig jutok vele, mert az eredeti néhány részt szépen kinőtte és igen belopta magát a szívembe. egy kicsit féltem, hogy nehogy túl lőjjek a végével, hogy olyat írok, ami nem illik maga a törihez...

mELCSY!
köszi! Cora nagyon vékony jégen táncolt már az elején, nem bírta túltenni magát a csalódásain, aztán Rob-tól várt vmi vigaszt, vagy akármit, amit bizony nem kapott meg... s elpattant nála vmi... és hát ez lett az eredmény...
A lényeg, hogy Cassie és Rob végre boldogok lehetnek!!!

1 megjegyzés:

  1. Köszi-köszi-köszi!!!!!
    már le is szedtem, szépen átvarázsolom az olvasómra, és akkor buszon is tudom ám olvasgatni!!!!
    Köszi!
    Kitty

    VálaszTörlés