Forever is only the beginning - Part 11 (részlet)

Az Atrani kastély

Gabriel szótlanul kísérelte a kissé csapzott teremtést az udvaron, a főbejáraton majd pedig a hosszú folyosókon, aki a nő alig bírt lépést tartani a férfival. Csend honolt az egész kastélyban, ami kissé nyomasztónak hatott. A testőrség néhány alacsonyabb rangú tagjával találkoztak menet közben, azonban mindössze egy gyors biccentés volt az üdvözlés. Minden mozdulat, minden manőver mesteri volt, a nő nem bírt betelni az egyenruhás férfiak látványával sem. Éppen ezért érte teljesen váratlanul, hogy kísérője megállt. Határozott mozdulattal navigálta a szobába, ahova belépve a nő lélegzete elállt. Tágas, makulátlanul tiszta vendégszobában, ahol lenyűgöző berendezések, dísztárgyak sorakoztak.
- Frissítsd fel magad! A szobának saját fürdője van, senki nem fog zavarni téged. Ha végeztél a szekrényben találsz ruhákat, mindegyik új, bármelyiket felveheted. Fél óra múlva indulnunk kell, addig kint várok a folyosón.
- Köszönöm.

Gabriel ígéretéhez híven, a folyosón várakozott, de így is tisztán hallotta, mi zajlik bent a szobába. A nőt a szapora szívverése és pezsgő vére elárulta. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése