Részlet 67. fejezet tartalmából...


Sziasztok,

egy zűrös és fárasztó nap levezetéseként, amolyan lazításképp végre alkalmam nyílt újra magamhoz ragadni a klaviatúrát. :D El sem tudjátok képzelni, mennyire jó érzés újra belerázódni az aktuális töribe (még ha kis időre is). Ezen felbuzdulva úgy gondoltam, hogy hozok Nektek részletet!



- Most komolyan, muszáj ezt? – néztem farkasszemet Ryan-nel.
- Szerinted? – tárta szét a kezeit előttem, közben. – Rob utasítása. Tudod, hogy aggódik érted, vagyis értetek…
- Hát persze! – forgattam meg a szemeim, és közben nagy nehezen bemásztam a hátsó ülésre. Már óriásinak éreztem magam, olyan voltam, mint egy bálna. - Mert mindent az utasítása szerint csinálsz? – fintorogtam, mikor Ryan beült előre.
- Ha meg akarom kapni a fizetésem, akkor igen. – kacsintott rám.
Tudtam, hogy nemcsak pénzről van szó. Fintorogva gondoltam arra, milyen felemelő érzés úgy közeledni, hogy Ryan a sarkamban álladóan. A testőr fogalma nem volt ismeretlen számomra, főleg a Robbal töltött idő alatt ismerkedtem meg eme szakma fortélyaival. De Dean és Ryan között volt egy hatalmas különbség. Dean-t bírtam, míg Ryan-t már egyre kevésbé.

(…)

- Szia Szívem! Sziasztok Pocakmanók! – Rob gyengéd csókkal üdvözölt, míg a tenyerét a igencsak gömbölyű pocakomra illesztette. – Siettem, ahogy tudtam, de látom pont időben jöttem…
- Szia! – próbáltam Robhoz bújni, de a hasam nem igazán engedte. – Kicsit várnunk kell, Dr. Addison-nak el kellett rohannia.
- Gyere üljünk le! Ne ácsorogj itt!
- Rob, ne csináld! Terhes vagyok, nem sértül vagy beteg… Különben is miért uszítottad rám Ryan-t?
- Érzékeny, sérülékeny vagy és szeretetném, hogyha semmi bajotok nem esne! Aggódom értetek!

(…)

- Sajnálom, de nemet kell mondanom. – hirtelen még levegőt is elfelejtettem venni.
- Nem? – akaratlanul is megremegett a hangom, s egyre jobban szúrtak a szemeim.
- Pontosan. – egyszerű és lényegre törően mondta ki a választ. Nagyot nyeltem, s minden erőmet összeszedve tettem fel az utolsó, mindent eldöntő kérdésem.
- Miért?....

A folytatást illetően úgy gondolom, hogy a NEM VAGY EGYEDÜL 3. fejezete kerül ki elsőként (ott volt régebben friss), s utána pedig Flóráéknál a 67. rész. Amint letudtam a zh-m máris gőz erővel ugrom neki az írásnak! ;)
Hogy még jobban menjen a dolog szívesen veszem a biztatást!

Szóval élvezzétek a részletet, s már tényleg nem sokat kell várni!

Puszi,
ZoÉ



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése