Szavazás...

Sziasztok,

nos egy közelmúltban történt kisebb technikai krach után végeztem a helyreállítást és a kárfelmérést, mikor is a "kezembe" került egy megkezdett írás. Valamikor az ősidőkben kezdtem el, s most, hogy újra előkerült nem tudtam elmenni mellette. Valahogy követelte, hogy méltó befejezést kapjon.

Szóval tettem ki egy szavazást, oldalra. Döntsétek el, hogy szeretnétek olvasni vagy sem! A többség dönt!

EGY KIS ÍZELÍTŐ, HOGY KÖNNYEBB LEGYEN DÖNTENI!

Puszi,
ZoÉ


Forever is only the beginning

Ever/Edward történet.
Twilight kicsit másképp saját szereplőkkel. Bella megérkezik Forks városába. Próbál beilleszkedni az új környezetébe. Charlie, a helyi rendőrfőnök örömmel fogadja egy szem lányát, hogy vele marad egy darabig. Örömmel újságolja ezt Billynek és Jacobnak, akik már első este hivatalosak a Swan házba vacsorára. Jacob és Bella már az első pillanattól kezdve jól kijönnek egymással.
Charlie beíratja a lányát a gimnáziumba is, ahol a lány első óráján találkozik egy furcsa fiúval, akiről később furcsa pletykák hall lépten-nyomon. Bella csak az ebédszünet alatt tudja meg, hogy Edward Cullen-hez volt szerencséje és ekkor ismeri meg a család történetét is.
S a történetem innen indul. Edward-ot felzaklatja az új lány érkezése. Túlságosan nagy kísértést érez iránta. Gyilkos ösztönei eluralkodnak rajta, azonban az utolsó pillanatban megálljt parancsol magának. A végső pillanatban határozza le, hogy elhagyja a várost. A menekülésével megakadályozza, hogy gyilkossá váljon. Jobb ötlet és cél híján észak felé veszi az irányt, Denali felé…
Csakhogy nem is olyan távol tőle van egy titokzatos személy, akinek nem volt könnyű az élete, s ezután sem lesz az. Ráadásul újabb akadályok kerülnek útjában, melyek az életét egy csapásra feje tetejére állítják.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése