WoS hír...

Sziasztok,

újra elérhető a Walking on Sunshine oldalam, ahova még a héten felkerül a 2. fejezet. Mint ahogy korábban írtam, CSAK kartantartást eszközöltem, ezért is döntöttem az átmeneti bezárás mellett. Ennek eredményeként egy kicsit változott az oldal kinézete. Nekem nagyon tetszik és remélem nektek is!

FOLYTATÁSRÓL is essen pár szó.
Flóra&Rob következő részével valahogy nagy gondban vagyok. Többszöri nekifutásra sem tudtam még egy, egész értelmes fejezetet összehozni. Valahogy most nem érzem Őket olyan közel, vagy csak tudat alatt így tiltakozok, a történet vége ellen. Nem tudom! DE amint elkészülök a következő résszel, akkor egyből közzéteszem! Legyen akár, csütörtök/péntek/szombat/vasárnap/hétfő... hét bármely napja!

A Finally-s befejező rész 2. verziója is még folyamatban van, reményeim szerint febr. 25-én érkezik!

Továbbra is SZAVAZZATOK, mert a lezárást követően hozom a prológust!

Tudom, mostanában kicsi kuszaság van nálam, és az oldalon, azonban mentségemre legyen, hogy az ihlet így talál meg. Amihez éppen kedvem és ötletem van, azzal foglalkozom, ha van némi időm. Igyekszem valahogy visszaállítani a rendszert és a rendszerességet, de addig, míg kitalálom, mi hogyan legyen a türelmeteket kérem. Ez csak még ilyen átmeneti idő! Ez el fog múlni (nagyon szeretném!)
Nem szólhatok egy szót sem, mert időnkét tényleg rendesen belehúztok a komizásba. Inkább csak halkan súgom meg, hogyha többen írnátok komit, az baromi sok erőt adna a folytatások írásához. Nemcsak azt érezném, hogy feleslegesen töröm magam. Tényleg csak néhány szóval, esetleg mondat leírásával az ŐSZINTE véleményeket szeretném, hogy tudjam, mit kéne javítanom az írásaimon.
VAGY ha már meguntatok, akkor azt szeretném tudni!


Puszi,
ZoÉ







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése