Just the way you are 41. - part 3

Sziasztok!

Nagyon gyorsan telik az idő, hamar vége lett a "nyaralásomnak" és már itt is vagyok augusztus első bejegyzésével. Meghoztam a 41. fejezetének utolsó darabját.
A hosszú várakozás enyhítéseként a héten mindenképpen érkezik még egy fejezet. Előre láthatólag péntek este várható!!!

Köszi a türelmet és a kitartást!

Puszi,
ZoÉ



Will az elsőként érkezett az irodába, mert nem nagyon volt otthon maradása. Sandy még békésen szuszogott, nem szerette volna felébreszteni, hiszen mindkettőjük mögött nehéz napok álltak. Mindkettőjüket megviselte, ami Elsey-vel és Eric-kel történt. Azonban Sandy állapotában ez egyáltalán nem volt szerencsés. Will egy csókot lehelt alvó kedvese homlokára, megigazította a nyakkendőjét, s indult is. Természetesen út közben szerzett egy dupla adag kávét.
Az irodába érve szembesült némi sugdolózással, azonban egyetlen alkalmazott sem mert nyíltan előállni a kérdésével. Will amúgy sem szeretett volna táptalajt adni a további pletykáknak. Látszott, hogy Ash nyelve hegyén van a túlzottan személyeskedő kérdés, azonban látva Will arcát, inkább magába fojtotta.
- Ash, kérlek, mondd le Eric összes megbeszélt időpontját! – adta ki Will az első utasítását. – Mindent! Ha valaki akadékoskodnak, akkor kérlek, irányítsd hozzám!
- A bejövő hívásokkal mi a teendőm?
- Őket is hozzám kapcsold! Ha bárkinek bármi gondja van, akkor engem megtalálnak, vegyük úgy, Eric az éves rendes szabadságát tölti. Rendben?
- Megértettem.
Will a saját irodája fele tartott, mikor észrevette Jenna-t. Automatikusan végigmérte a lányt, akit elég ziláltnak látott. Ezt még inkább alátámasztotta, ahogy a lány szemében meglátta a csalódottságot.
- Eric nem jött még be, és úgy gondolom, nem is fog. – egy cseppet sem esett jól William válasza, még ha valami hasonlóra számítottam.
- Ezek szerint ennyire rossz állapotban van Elsey?
- Attól tartok, igen. Nem pusztán baleset volt, folyik a rendőrségi nyomozás. Jenna, ne haragudj, viszont nem mondhatok többet! Ez csak Eric-re tartozik, az ő feladata, de a cég ügyeit, mint helyettese a kezembe veszem. Nyugodtan add át nekem az iratokat! Átfutom őket, és intézkedem, ha maradt valami tennivaló.
- Will, köszönöm az őszinteséged. – a férfi azonban érezte, hogy a lány szavai pusztán formalitásból hangzottak el. Sajnálta Jenna-t, mert egyáltalán nem ilyen életet érdemelt. Hiába volt Eric Will legjobb barátja, azonban egy cseppet sem tetszett neki az, hogy a férfi bolondította a lányt. Csak játszadozik vele, s ebben a helyzetben Jenna is szenved.
- Jenna, várj! – Will gondolt egyet, és nagyvonalú szeretett volna lenni. – Nézzük át a szerződést, segíts egyeztetni és utána elengedlek.
- Will, de ez még csak fél nap se…
- Mindketten tudjuk, hogy rád fér a pihenés és inkább szenvedés itt lenned. Így pedig nem vagy hatékony. Ne aggódj!
- Will, nagyon szépen köszönöm. – Jenna könnybe lábadt szemmel mondott köszönetet, teljesen szívből. Will továbbra is sajnálta a lányt, azonban úgy érezte, talán ennyivel is enyhítheti a Jenna szenvedését.


***


A brooklyni lakásban izzott a levegő, ahogy a két test felhevülten fonódott össze. Jared nem bírt betelni a nő testével, soha életében így még nem tartott nőt a karjai között. Még csak hasonló élvezetekben sem volt része. Egyetlen barátnő vagy alkalmi partner sem volt rá ennyire hatással, míg az alatta vonagló szőkeség pusztán néhány érintéssel képes volt úgy felizgatni, majdnem felrobbant.
Napok teltek el, semmi sem érdekelte őket, mindössze a szüntelen szex. A nő egy macska kecsességével nyújtózkodott, mozdulatából sütött az erotika és a csábítás. Egy cseppet sem számított, hogy a nő meztelenül gázolt át a lakáson. Két üveg sörrel és egy hamutállal tért vissza Jared-hez, aki éppen akkor gyújtott rá, mikor a nő belépett.
- Hol van az az idióta Blake? – fújta ki a füstöt a férfi, de tekintetét le sem vette a szemét a nőről.
- Talán hiányzik? – gúnyosan kérdezett vissza a nő. – Lelépett, talán valamelyik nőjével hentereg.
- Akkor gyere és használjuk ki az időt! – rántotta magához a nőt, amint karnyújtásra került a férfihez.
- Ne keverd össze a dolgokat! – a nő kiszakította magát a férfi karjai közül. – Ez csak pusztán szex, ne képzelj bele többet!
- Ne áltasd magad, ez már többről szól! – Jared mélyen a nő szemébe nézett és újra nagyot szippantott a cigarettából.
- Nem! Ez csak szex. – a nő hidegen vágta oda Jared-nek. – Pusztán időtöltés, szórakozás vagy éppen jól fizető munka. – a nő elrévedt. – S most pedig takarodj! Hívlak, ha kellenél!
Jared elnyomta a cigarettát, majd összeszedte magát. A nő egy köntösbe bújt, és sürgetve tessékelte ki a férfit. A sör már nem volt elegendő, így inkább az erősebb italok után nyúlt. A poharat majdnem félig töltötte, jó nagy kortyokkal tűntette el az italt. Egyszerűen nem bírt szabadulni az emlékektől. Jared megbolygatta a múltját, s felrémlettek egyes múltban megélt pillanatok. Rágyújtott, és minden idegszálával próbálta elhessegetni az emlékfoszlányokat, nem sikerült. Kínjába a nő a távirányító után nyúlt.
- Tragédia NY-ban. Mint korábban közöltük, a neves és elismert üzletember egy közeli családtagja szenvedett súlyos, életveszélyes sérüléseket. Az eddigi információink szerint az áldozat bár túlélte a gázolást, még mindig életveszélyben van. A rendőrség megkezdve a nyomozást, s továbbra is várják a szemtanúk segítségét…
A nő fúriaként üvöltött, a kezében tartott pohár a tévé melletti falnak csapódott és millió darabra tört. Tombolt és tört-zúzott. A sikeresnek hitt terv kudarcot vallott. Nem a megfelelő személyt vette célba, elsiette az egészet.
- Eric Packer, még nem végeztem sem veled, sem az új ringyóiddal!


***



7 megjegyzés:

  1. Szia! Lehet hogy csak én voltam figyelmetlen, de ki ez a nő? ??? Eddig nem volt a képben, ugye? :) Hát, Jennának most elég szar lehet, mert ugye egy kapcsolat arról szól, hogy jóban-rosszban. A jóban dolog megvolt. Felvetődhet benne a kérdés, hogy Eric tényleg csak a szex miatt volt vele?
    Porcica

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Porcica!

      Megsúgom, hogy ez a titokzatos nő már korábban is szerepelt, akkor még nem volt ennyire elvetemült, mint amilyennek most tűnik.
      Jenna-nak nem könnyű egyáltalán, ráadásul minden Eric-en múlik, ő hogyan dönt.
      Annyit ígérek, hogy jól meg fogom még keverni a szálakat, és apránként ki fog derülni, ki ez a nő!

      Puszi,
      ZoÉ

      Törlés
  2. Szia!
    Már fontolgatom egy ideje, hogy elmondom a véleményemet, és azt a sok-sok kérdést ami foglalkoztat az írásoddal kapcsolatban, de eddig mindig elmaradt. Aztán az este láttam a chat-et, -én is tudom, milyen rossz, ha senki se reagál,- így gondoltam, itt az idő.

    Ami a stílusod illeti, imádom. Fenn tudod tartani az érdeklődést, nem túlzottan "édes", de nem is egy száraz olvasmány.
    A tartalom izgalmas, mert egyszerre romantikus, (mégiscsak két ember szerelembe eséséről szól) izgalmas, (kicsit krimikre emlékeztet ez a titokzatos gyűlölet amit az új szereplő érez Eric iránt) és persze erotikus.
    Tetszenek a szereplők. Emberiek, nem olyan nagyon tökéletesek, mint némelyik hasonló blogon.

    Azért negatívum is van, mégpedig kettő.
    Az egyik a gyakoriság. Mivel kb. a múlt héten kezdtem bele ebbe a történetbe, (akkor olvastam egy fejezetet a Twitteren) az első két napban gyorsan haladtam, és tetszett, hogy azonnal ott a folytatás. De aztán utolértelek, hogy úgy mondjam, és azóta mindig várnom kell, mikor jön a következő. Persze, tudom, túl türelmetlen vagyok. :)
    A másik problémám az utolsó fejezet részletekben felrakásával van, bocs, de nem szeretem a részleteket, de persze ez az én problémám :)
    A lényeg ebben a sok rizsában, hogy szeretem a történetet, és KÉRLEK, hozd mielőbb a folytatást, mert fúrja az oldalamat a kíváncsiság!!!
    Dicta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dicta!

      Először hadd mondjam el, köszönöm a véleményed! Nagyon örülök neki, hogy olvashattam. Ami a kérdéseid illeti szívesen fogadom, nyugodtan írj privátba (zoesneverland@gmail.com-ra), igyekszem minél előbb válaszolni! Tényleg nagyon szívesen fogadok mindent!

      Nagyon szépen köszönöm a dícsérő szavaid, sokat jelentenek. Nos, az ötlet és a történet keletekezésekor sejtettem, hogy egyáltalán nem lesz egy tipikus romantikus történet. Tökéletesség pedig nem létezik, maximum csak látszat.

      A negatívummal kapcsolatban az a helyet, hogy némi fejezettel lépés előnyben voltam, ami nálam is lassan elfogyott. Sajnálatos módon időnként rendesen besűrűsödnek a napjaim, és képtelen vagyok a dolgaim végére érni, míg végül az írásra marad a legkevesebb időm. Emiatt is vannak nagyobb kihagyások az egyes fejezetek között. Összecsapott és hanyag munkát nem szeretnék a kezeim közül kiadni, és sok esetben az időhiány minőségi romlást eredményezett.
      Igyekszem a rendszerességet tartani, de olykor az élet közbe szól.
      A legutóbbi részt kicsit töménynek éreztem egyben, és mivel a szemszögek is változtak, így jó ötletnek tűnt és addig is volt olvasnivaló. Mindenképpen átgondolom, és törekszem minél kevesebbszer ezt a megoldást választani.

      Köszönöm a hozzászólásod, és a héten még egyszer tuti lesz egy teljes rész! (Péntek este körül!) Reményeim szerint egy különleges Eric&Jenna találkozással.

      Kitartást a következő fejezetig!

      Puszi,
      ZoÉ

      Törlés
  3. "Reményeim szerint egy különleges Eric&Jenna találkozással."......... oh, wow, jeee....várom :D

    Kicsit engem is megzavart a három rész ,de igazad van így mindig volt olvasnivalónk. Köszönjük ,hogy gondolsz erre is :) Remélem kipihented magad és friss lendülettel folytatod az írást!

    Bocsánat , most én is "elhavaztam" , de talán jövő héttől már jobban lesz időm.

    Ehhez a részhez nem tudom mit is írjak , nincs vele semmi gond , rendesen beindítottad az eseményeket az utolsó mondattal ..... szeretjük , nagyon!

    Ez most kurta lett és furcsa, de a fáradtságra hivatkozom...... :(

    szia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ancsa!

      Nagyon köszi, hogy írtál!
      A későbbiekben igyekszem úgy megoldani a fejezeteket, hogy ne daraboljam fel őket. Most már tényleg beindulnak az események, és igazán kuszák lesznek, DE lépésről lépésre több dolog ki fog derülni.

      Hamarosan jön egy kis előzetes/ízelítő, a fent említett találkozással kapcsolatban!

      Puszi,
      ZoÉ

      Törlés
  4. Szia Zoé!

    Mint mindig, most tetszett a fejezet. :) A Jaredes részeket mindig izgatottan olvasom, hátha kiderül valami a fenyegetőről. Valahonnan ismerősnek tűnik ez a nő, ha nem tévedek akkor még az első fejezetek egyikében már benne volt, igaz?

    Mindenesetre nagyon várom a folytatást!

    Puszi,Alice

    VálaszTörlés