Könyvajánló... 2.0 *Frissítve

Sziasztok,


Puszi,
ZoÉ
***
All In
A Blackstone-affér II. rész
Raine Miller


„Nem engedhetem el őt!”


 A Blackstone-affér második része!
Veszély leselkedik hőseinkre. Ezért a szerelemért azonban érdemes harcolni. A férfi kész mindent feltenni egy lapra.
Ethan Blackstone-nak komoly problémája akadt. Brynne bizalma megingott benne, ezért elhagyta. Ethan azonban nem hajlandó nélküle élni, mindent megtesz azért, hogy visszakapja szépséges amerikai barátnőjét. A szenvedély kettejük között kirobbanó, azonban a múlt dermesztő árnyai tönkretehetik közös életüket. A politikai fenyegetés eléri Brynne-t, Ethannak pedig minden erejére és ügyességére szüksége lesz, hogy még időben meg tudja védeni szíve hölgyét a veszélytől, amely akár örökre elválaszthatja egymástól hőseinket. Vajon képes lesz Ethan kitépni Brynne-t múltja félelmetes szorításából? Érezheti még a lány testének melegségét, élvezheti valaha teljes bizalmát? Szerelmi bánatában Ethan mindent megtesz azért, hogy elnyerje Brynne szívét. Bármit vállal, hogy megmenthesse. Mindent föltesz egy lapra.



„A mindent egy lapra-dolog örökre szól, bébi....” – Ethan Blackstone


A könyv megjelenése kicsit korábban volt, azonban most érkezett el az idő, hogy hódolja kicsit az olvasás oltárán. Az előző kötet, Meztelenül után kíváncsi voltam, mit tartogat a rejtélyes All in címet viselő mű.
Kezdjük először a borítóval! Nekem tetszik. A cím tulajdonképpen a könyv mottója is, hiszen „A férfi kész mindent feltenni egy lapra.” Ugyanakkor jó ötletnek tartom, hogy a címben szereplő a pókeres kifejezés és a hozzá szorosan tartozó zsetonok, kártyalapok tökéletes összhangban vannak, míg a háttérben nem maradhat le a sokat mondó ölelés.

 Prológus, illetve a könyv szemszöge megfordul. Prológusban Brynne gondolaival ismerkedhetünk meg, azonban cselesen csak homályos utalásokkal találkozunk a lelkiállapotát illetően. Ezekkel pedig még inkább felkelti az érdeklődést, legalábbis nálam így történt. Már nagyon kíváncsi voltam nagyon, mi történt Brynne-nel, ami ilyen mértékben képes felzaklatni. (Erre a 4. részig várni kell).




Azonban végre Ethan szemszögén keresztül kicsit jobban megismerhetjük az eddig rejtélyesnek tűnő férfit és családját, sőt olykor még a múltjába is bepillantást nyerhetünk. Mr. Blackstone brit akcentusa, vonzó külseje és a szexuális kisugárzása semmit sem csorbul, sőt még határozottabban akarja az ő amerikai csaját. Kifejezetten szórakoztató a féltékenykedése.



A cselekmény kicsit izgalmasabbnak találtam, mint az első kötetnél. Legfőképpen amiatt, hogy végre megkapunk néhány olyan választ, amely az első kötetnél bizony nyitva maradt. Szórakoztató olvasmány, némely részeknél azért megrázó is tud lenni. A szex a továbbiak sem maradhat ki, sőt ezúttal egy férfi szemszögéből olvashatjuk. A nyelvezete ismételten szókimondó, sőt szaftos brit káromkodással teletűzdelt, ezeken egyes esetekben nagyon jókat mosolyogtam. Aki el tud vonatkoztatni, s tudja, nem kell komolyan venni az ilyesmit, azok élvezni fogják az írónő stílusát.
Ennél a kötetnél is fenntartom, hogyha elkezded olvasni, akkor nem tudod letenni. Kíváncsiságod továbbvisz, mert egyre jobban érdekel, mi történt a múltban, és mi fog történni a jelenben. Óhatatlanul a kedvencem lett Ivan, ahogy a cselekmény előre haladtával egyre több karaktert vontak be a történetbe.
Ismételten az utolsó fejezet hozza az igazi izgalmat, és felforgat mindent. DE újabb függő véggel találjuk szembe magunkat, számos nyitott kérdéssel fűszerezve. Sejtjük, hogy a veszély ott leselkedik a szerelmesekre, csak azt nem tudjuk, mikor is sújt le a háttérben leselkedő.
Nem eget rengető, nagy volumenű irodalmi műről van szó, ezt az elején le kell szögezni. De néha nem is baj, ha inkább a szórakoztató irodalom felé fordulunk. Kikapcsolódáshoz és a nyári melegben egy hatalmas adag limonádé mellé ajánlom mindenkinek.


A sorozat utolsó része:


Tágra nyílt szem
(Eyes wide open)
A Blackstone-affér III. rész





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése