Részlet Novella 3.15 - Szerencse kegyeltje (The End)



Nevetségesnek éreztem magam. Rendíthetetlenül próbálkoztam, újabb és újabb forgatásokat vállaltam, mindegyiktől a nagy áttörést reméltem. Lemondtam mindenről és mindenkiről, hogy még véletlenül se álljon semmi se az utamba. Igazi A-kategóriás színész szerettem volna lenni, csakhogy ez valahogy sosem jött össze. Megmaradtam amolyan tipikus mellékszereplőnek vagy sorozatszínésznek. Bugyuta barát, rendes szomszédfiú vagy éppen magával megbékélő meleg srác voltam.
- Szia, Mackó! – két finom tenyér csúszott végig a csípőmön, és a hasamon állapodtak meg. Az érintést rögtön finom puszik következtek a hátamon, a vállamon.
- Szia, Blair! – elmosolyodtam, mert kicsi kezei újra útra indultak. Legbelül csalódott voltam, hiszen Blair is sikeresebb volt a maga területén. Egy neves séf mellett volt helyettes.
- Milyen volt a napod? – puszikkal kedveskedett, míg a víz lágyan zuhogott ránk. Átbújt a karom alatt és csókra nyújtotta a száját.
- Rohadt hosszú. – húztam el a szám.
- Akkor jól fog esni egy finom pezsgő, de csak szeretkezés után. – huncut fény csillant abba a gyönyörű szempárban, és már meg is nedvesítette az ajkait, melyek az enyémeket keresték.



8 megjegyzés:

  1. Izgatottan várom a teljes részt! :D
    Puszi,Alice

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Alicem,

      még egy kis türelmet kérek, aztán jön a teljes rész.
      És már tudom is mi lesz a kövi történet...

      Puszi,
      ZoÉ

      Törlés
  2. Kíváncsian várom én is! Bár nem jósoltál happyt ,de mégis reménykedem benne.
    szia
    Ancsa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ancsa,

      a remény hal meg utoljára...
      Majd a teljes részből kiderül, mennyire lett happy vagy nem.
      Megsúgom, már a kövit törit is tudom, mi lesz ;)

      Puszi,
      ZoÉ

      Törlés
    2. én akkor sem haragszom meg,ha most csak a Just-ra koncentrálsz,legalább 1-2 feji erejéig XD:D De mivel imádom a törijeidet,ezért már kíváncsi vagyok az újra is..... és mikor fejezed be a többit?

      Törlés
    3. Szinte biztos vagyok benne, hogyha befejeződik a suli, akkor Eric és Jenna még több figyelmet fog kapni. Természetesen jó pár új ötletem van, szóval még bármi lehet.
      Az érdeklődés hiánya kicsit visszavetette a Nem vagy egyedült és a Walking on Sunshine-t, így most még tolódik egy kicsikét a folytatása. Bár pont valamelyik na a NVE-hez írtam pár ötletet és megjegyzést. Azt sem tartom kizártnak, hogy gondolok egyet és előbbre veszem.
      Edwarddal hogy állsz? Nagy baj lenne, ha újra előkerülne Ő is???

      Törlés
    4. Edward?Jöhet!!!!!!Jó lesz nosztalgiázni :)
      Talán a suli végett kisebb az érdeklődés.Mindenki tanul az utolsó hajrára,legalábbis én ezt hiszem.Szegény te :) Van azért szabadidőd is??:)
      reménykedem Jennáék nagyobb szerepében ,beleszerettem abba a töribe :)
      Jó írogatást ,mi itt leszünk :)

      Törlés
    5. Jaj Ancsám! A szabadidő egy nagyon különleges jószág, amivel mostanában nem igazán bővelkedem. De minden csak szervezés kérdése, ami természetesen valamikor összejön, valamikor nem. Néha nagyon is érzem, hogy besokallok, meló meg még a suli is, viszont az egésznek több előnye van, mint hátránya. de aztán veszek egy nagy levegő után és minden folytatódik...
      Jó hír, már tudom, mi lesz a folytatásban.... csak meg kéne írnom....

      Törlés