Mit szólnátok ahhoz......?

Sziasztok,

a Finally oldalra felkerült egy új bejegyzés! Akit érint, annak érdemes bekukkantani, ott megtudjátok, miért ;)
Néhányszor megemlítettem már azt az oldalam, és többen kérdeztétek: AZ valóban egy működő oldal és hetente kerül fel rá tartalom. Nem mindenki tudja elérni, mert maga az oldal MEGHÍVÓS.

Most, hogy lassan véget ér Flóra és Rob kalandja megfordult a fejemben, mivel folytassam. Több ötletem támad, de ezeket TI tudjátok a legjobban befolyásolni. Tudom, hogy mindenkinek kevés ideje van, és a komik írása sem a kedvenc művelet, azonban most már így ennyi történet és ennyi bejegyzés után szeretném kérni, hogy kicsit aktiváljátok magatokat. Nem egekig magasztaló litániákat szeretnék olvasni, mindössze akár néhány szavas őszinte véleményt. Ennyit. Az oldalon a megjegyzés rovat úgy van beállítva, hogy akár felhasználó fiókkal (bejelentkezéssel), akár névtelenül is tudtok komit hagyni, szóval ha nem akarjátok alá sem kell írni (bár a követhetőség érdekében egy monogram nem lenne rossz).

Mindenezek fényében felteszem a kérdést:
VAN rá igény, hogy a Finally-n befejezett törit közöljem itt???

Gondoljátok át és várom a válaszokat!

Mill puszi,
ZoÉ

4 megjegyzés:

  1. ZoÉ, nekem tudod, hogy mindegy, itt vagy ott, olvasom el, vagy itt vagy ott, komizok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elena!
      Igen, tudom. Nagyon köszönöm neked az összes komit! A fenti bejegyzésben szereplő kérdés elsősorban azoknak szól, akinek nincs meghívója. Gondoltam, hátha érdekli őket is a töri. De az biztos, hogy az az oldal meghívós marad, és nem maradnak abba törik... Amik a fülecskéken szerepelnek, azok a Finally-y fognak szerepelni.

      Törlés
  2. Igen. Lécci mindenképp oszd meg!:-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon örülnék neki ha megosztanád itt!!!! :)
    SZA

    VálaszTörlés