Múzsa ~ Bónusz részlet...

Varázslatos utcán egy pillanatra mindenki megfeledkezett minden gondjáról, s áhítattal adóztak az egyre nagyobb pelyhekben hulló hónak. Itt-ott a lámpák fénye megcsillant a hűs kristályokon, s ettől úgy tűnt, mintha konfetti eső hullna rájuk. A gyönyörű látvány mellett a szokásosnál hidegebb volt, így a legtöbben inkább még szorosabban fogták össze a kabátjukat, vagy gyorsan felhúzták a csuklyájukat, aztán már szaladtak is tovább. Ezzel szemben Simone és Patrick egy tapodtat sem mozdult. Belefeledkeztek az üdvözlő csókok sokaságába.
Simone egyszerre érezte, hogy megfagy és kigyullad. Az arcára hulló pelyhecskék egyre hidegebb érzetet adtak, azonban a férfi közelsége és csókjai viszont olyan mértékű vágyat ébresztettek benne, mint amelyben már nagyon régen volt része. Beleborzongott a gondolatba, hogy hónapok teltek el Patrick nélkül, a csókjai, az ölelése hiányában.
Patrick lelke is vadul kavargott, azonban szinte mindent elfelejtett, mikor Simone oly készségesen és odaadóan simult a karjaiba. Tökéletesen illett bele, éppen úgy, mint a megismerkedésük éjszakáján. S bár a csókok jótékony hatással voltak rá, de megszólalt a józanabbik énje, s a kissé túlfűtött csók után lassan elvált a lánytól. Mélyet sóhajtott, és szinte érezte, ahogy a tüdejét átjárja a fagyos levegő. Simone varázslatosan ragyogó szemei rabul ejtették. Képtelen volt elválni tőle, s óvatosan nyúlt a lány arcához. Letörölte a felolvadt hópelyhek nyomát, megmelengette az áthűlt orcát.
- Itt lakom a közelben. – suttogta Simone, lehunyta a szemeit, mert még az utolsó pillanatban is azért reménykedett, Patrick el ne lökje magától. Újra érezte az arcán és az ajkain a cirógató ujjakat, mire kipattantak a szemei.
- Nem biztos, hogy ez a jó ötlet lenne most. – kissé elgondolkozva ejtette a ki a szavakat. Minden vágya volt Simone-nal tartani, azonban a szürke állományában ott derengett azok a fanyar emlékek. Két keze közé fogta a lány arcát, s újra megcsókolta.


- Szeretném… - lehelte Patrick szájába a lány, mint egy könyörgést. Érezte, hogy ez az utolsó csók olyan volt, mint egy búcsú, azonban ezt nem hagyhatta. Patrick végül rábólintott, ennek köszönhetően mindkettőjük szívverése hirtelen felgyorsult.
Simone szorosan Patrick oldalához bújt, a férfi pedig átölelte a lányt. Lassan indultak tovább, hiszen tényleg csak néhány lépés választotta el őket Simone lakásától.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése