Részlet 46. fejezet tartalmából...

Sziasztok,

nagyon köszönöm a komikat! Íme, meghoztam a részleteket!

Kíváncsian várom, mit gondoltok ezek után!

Puszi,
ZoÉ

- Gyere, ülj le! – a kezét a derekamra csúsztatta, közel húzott magához. Olyan gondoskodó volt, amit továbbra sem érdemeltem meg, hiszen elárultam. Minden lépés nehezebbé vált, s már alig maradt erőm. Pár lépés után egyszer csak eltűnt alólam a talaj. Azt vettem észre, hogy Rob felkapott a karjaiba.
- Te reszketsz! Mi a fene történt veled? Beszélj, kérlek! Csak áruld el, ki tette veled ezt… Ha csak meg tudom, hogy az a mocskos szemétláda volt, akkor beverem a képét… - a szavai hallatán már a könnyeim egyből eleredtek. Tudtam, hogy már nem húzhatom tovább az időt, el kell mondanom, mit tettem. Meg kell tudnia, hogy elárultam. Bár fogalmam sincs, mi lesz ezután.
- Rob… - ahogy kiejtettem a nevét azon nyomban meg is némultam, mivel csak most tűnt fel, hogy hálószobába vitt. Az ágyra ült, s úgy ölelt magához. Kényszert éreztem, hogy kiszabaduljak az ölelő karjai közül. – Kérlek, engedj el!

(…)

- Várj, ne mozogj! Mindjárt végzem az arcoddal! – Sarah hangja enyhe csalódottsággal telt meg – Elcsúfítottad az arcod. Bár kétségtelenül a veszélyes pasikra buknak a nők…
- Te is? – kacsintottam rá, mert valahogy nem tudtam Őt elképzelni veszélyes pasik társaságában.
- Én is nő vagyok. – pajkosan csillantak fel a szemei, míg a kezem után nyúlt, hogy a felhorzsolt ujjaimat is lekezelje. Közeledni akartam Sarah felé, de megint az a szúró érzés megállított.
- Rob, ne… Ezt nem tehetjük… - Sarah a szemembe nézett és megadóan dőltem teljesen hátra.
- Ezt nem tehetjük… - fintorogva ismételtem, mert a fájdalom átjárt. Nemcsak a tényleges sérülések, hanem a csalódottság miatt is.
- Vedd le a pólód! – parancsolt rám.
- Mi van? - Teljesen összezavart a hirtelen érkező utasítással. Talán mégis meggondolta magát, mert akkor elég rámenősen közölte, hogy benne van a dologban.


3 megjegyzés:

  1. ZoÉ! Hmmm... HŰHA! Fincsi, de ugyan akkor idegtépő! Na, de nem panaszkodom! ;) Eszméletlenül nagyon várom a következő részt! Csak legyen már csütörtök vagy Péntek! :D

    Puszi, Alice :))

    VálaszTörlés
  2. Szegény Rob,remélem összeszedte minden erejét és meghupálta Francót.Csak kérlek , ő ne süllyedjen arra a szintre ,hogy megcsalja Flórát.
    ÁÁÁ.... annyira várom a Flóra - Rob beszélgetést.Jah és remélem majd Cosmótól is kap egy kis fejmosást a csaj ,úgyis mindig azt hiszi ,hogy Rob bántja meg őt........
    ancsa voltam :))

    VálaszTörlés
  3. Hűha! Szóval Flóra végül kipakol. Rob pedig, gondolom felkeresi Franco-t... No erre kíváncsi leszek. Bízom benne, hogy Rob rendesen helyt áll. Én neki szurkolok.:) De ez a Sarah-Rob folytatás nem tetszik. Nem örülök, hogy Rob hozzá megy. Tartok ettől a Sarah féle ápolástól. Ahogy írtam a múltkor is: Remélem ő nem fogja Flóra példáját követni csakhogy revánsot vegyen. Ez elég éretlen viselkedésre vallana. No, de majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok. Már nagyon várom.

    Puszi

    VálaszTörlés