Részlet Novella 3.10 - Szerencse kegyeltje tartalmából...

Sziasztok,

nagyon köszönöm a komikat! Örömmel tölt el, hogy tetszett nektek az előző fejezet, ezért is hozam egy jó kedvű kis részletet! Olívia és Rob élvezheti a boldogságot (még)!

Kíváncsian várom az ötleteket!

Puszi,
ZoÉ



***
Végre elégedetten dőlhettem hátra, mert minden jól alakult. Összeszedtem magam, amit be kell, hogy valljak, Kris nélkül nem ment volna. A váratlan megjelenése és a sugárzó boldogsága ébresztett rá, hogy harcolnom kell. Megembereltem magam, nem engedtem el Olíviát, pedig megkísérelt elmenekülni. Meglett a jutalma. Az első éjszakánk. Sosem felejtem el. Egyre jobban tetszett az a sziget és ezzel kapcsolatban már ki is gondoltam Steph következő feladatát.
(…)
A legjobban a családom, illetve az ő családjának reakciójától tartottam. Anya és a nővéreim a nyakamba borulva gratuláltak. Az örömük közepette azért tettek egy-két megjegyzést. Mint például „Végre neked is megjött az eszed!” és „Ezt a csodálatos lányt becsüld meg!”. Apa kézfogással, s legnagyobb meglepetésemre a legféltettebb kincsét elővéve gratulált. A drága szivarjával.
Jacktől rohadtul féltem, mert ha őt nem sikerül megnyernem, akkor már neki is állhatok kiválasztani a sírhelyem. Mondjuk pont emiatt is döntöttem úgy, hogy a szivargyűjtemény és a különleges whisky társaságában ejtem meg a rettegett találkozót.
(…)
Bár azt az információt ennek ellenére is megkaptam, hogy Jack rendelkezik fegyverrel és engedéllyel a használatra. 



2 megjegyzés:

  1. (még) ......
    Jack tuti örülni fog , nem tudom miért tart tőle!!
    Talán Rob vásárolni akar?Talán egy házat a szigeten???
    Szeretem a boldog fejezeteket :)
    szia
    ancsa

    VálaszTörlés