Részlet Novella 3.9 - Szerencse kegyeltje tartalmából...

Sziasztok,

hoztam egy hosszabb részletet, remélem kellően felkelti az érdeklődéseteket! Köszönöm az eddigi komikat, örülnék még párnak, ha írnátok.


Ne feledjétek a KAMPÁNYT! A hozzá tartózik az Összetörve 1.

Jó olvasást!
Kíváncsian várom a véleményeket!

Puszi,
ZoÉ
* * *
 Azokba a szürke szemekbe bámultam, míg az arcomon hatalmas tűzrózsa terült el, a szívem pedig egyszeriben vágtázni kezdett. Egyikünk sem mozdult, s hirtelen azt sem tudtam, ez jót vagy rosszat jelent. A lángnyelvek egyre jobban mardosták a testem, vágytam a velem farkas szemet néző férfira. Hirtelen olyan kétségbeesettnek és kiéhezettnek éreztem magam, hogy teljesen elszégyelltem magam. 
Vártam, közben majd elepedtem Rob csókjáért, de Ő mégsem tett semmit. A szemében, az arcán meglepetést vettem észre már az első pillanatban, de ez mostanra elmúlt. Talán valamiféle választ várt a kérdésére. Csakhogy én nem menekültem előle, mindössze a csúfosan rosszul időzítettünk. Erre a gondolatra öntudatlanul forgattam meg a szemeim. Ez a művelet azonban Rob számára egészen másképpen jött el, mert abban a pillanatban elengedett. Egy cseppet sem esett jól a közöttünk lévő távolság, viszont így a hirtelen jött merész ötletemnek adtam egy lehetőséget és megkíséreltem kivitelezni. 
A korábban kiszúrt taxi felé léptem, s mindössze csak egy apró fejmozdulattal intettem a várakozó autó felé. Rob tátott szájjal nézett rám, de a képén elterülő elégedett, csibészes mosoly biztosított róla, hogy megértette a célzásomat. Beültem a hátsó ülésre, s bemondtam a címet. Rob egy perccel később már szorosan mellettem ült. A combomon pihenő kezemen éreztem meg a kezét, leheletfinoman végig simított rajta. Ha eddig nem jártam volna az őrület határán, akkor ezekkel az óvatos mozdulatokkal egészen biztosan odáig sodort volna. Olyannyira elvette a maradék józan eszem, hogy fel sem tűnt, hogy megérkeztünk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése