Részlet 69. fejezet tartalmából... Szöveges...


- Torta recepten gondolkozom… - elmosolyodtam, ahogy elképzeltem a démoni szépséget amint a finom krémes csodát majszolja. Az már kevésbé tetszett, hogy ő maga szeretne nekiállni, hogy meg is süsse, mikor pihennie kellene.
Nagyon remélem, hogy csak gondolkozol! – pötyögtem be az apró üzenetet. – Pihenned kell!
Nyugi, úgy is túl sok minden hiányzik a recepthez… – jött a válasz pillanatok alatt.
Csald el Cosmo-t, s biztosan elvisz édességvadászatra! – vigyorogva küldtem el az apró megjegyzésem. Poénnak gondoltam, hiszen tudom, Cosmo kifejezetten utál vásárolni. De cipekedni akkor is tud.
Pöszén néznél, ha bárki más segédkezne nekem. :P – próbáltam megfejteni a kódoltnak vélt üzenetet, csak sehogy sem ment. Nem értettem a csavaros női logikát. - Mi van??? - Segítség vagy valamiféle kódolás helyett a receptet írta le a gonosz nőszemély.
Hozzávalók: 2 tojás, 1 banán, 1 csepp tejszínhab, - a fejemet vakargattam, mert nem értettem az összefüggéseket, bár nem voltam egy nagy főzőbajnok. - 1 sóhaj, 1/2 óra csók, 5dkg simogatás – s ahogy haladtam tovább az üzenetben leesett végre, Flóra mire célozgatott. - 5dkg szerelem, 15 perckeverés – s ezzel együtt teljesen felizgatott. - Mit szólsz? Megsütjük, ha hazaérsz? ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése