Szóval......

Sziasztok!

Először kezdeném egy örömhírrel, legalábbis nekem az. A rendszeres olvasók száma elérte a félszázat! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki csatlakozott és olvas. Remélem, hogy szépen lassan tovább bővül a kör, de persze ez is nagyon szép szám. Mosolyogva gondolok vissza az első bejegyzésekre, mikor alig néhányan olvastak vagy éppen véletlen sodorta őket az oldalamra. Azóta jó pár olvasnivaló került ki, és a főszereplőkkel, a szerelmes párokkal vagy más szereplőkkel együtt sírtunk, nevettünk vagy éppen izgulunk rendesen. Hatalmas élményt jelentett és jelent nekem ez az egész. Szóval remélem, hogy még sokáig lehetek jelen köztetek!

Másodszor itt hívom fel mindenki figyelmét, hogy NEM VAGY EGYEDÜL és a WALKING ON SUNSHINE oldala ÁTMENETILEG SZÜNETEL, mivel egy időben, egyszerre túl sok töri futott, és ez megnehezítette a követhetőséget. Ezért tényleg csak egy átmeneti szünetről van szó. Ezekre az oldalakra eddig és ezután sem kell meghívó, amint hozok folytatás azon nyomban kinyitom az oldalakat!!! Ezt megígérem! Szóval kérek mindenkit, nyugodjon meg folytatódni fognak a történetek, csak kicsit később!
Addig is lesz olvasnivaló! Jön Flóráék utolsó fejezete, befejezem a Szerencse Kegyeltjét (ha még emlékeztek rá), és tőlem szokatlan módon jön egy Edwardos novella is! Ugyanakkor ígéretemhez híven a meghívós oldal befejezett törijét is közölni fog, hogy mindenki olvashassa! Ez nem kevés olvasnivaló, sőt....


Ugyanakkor ebben a szörnyű időben jó pár áram ingadozáson sikerült túlesnem, ráadásul egy váratlan lecsapó áramszünetnek köszönhetően majdnem elszállt minden korábban megírt fejezetem, jegyzetem. DE ezeket valamennyire sikerült megmentenem, szóval ezek biztonságba kerülte, persze minden más úgy tűnik, hogy elveszett. Ezt csak azért írtam le így a végére, hogy egy kicsi késés elképzelhető, de nem szeretném!

GŐZ ERŐVEL ÍROM A Just the way you are törit, amint elkészülök már fel is rakom az új részt a Finally-ra!!!

Puszi,
ZoÉ






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése