Boldog Karácsonyt Mindenkinek...


Sziasztok!

Ezúttal nem egészen egy új fejezettel érkeztem, de nagyon bízom benne, hogy nem fogtok csalódni. Nah, de nem is fecsegek feleslegesen, inkább a lényegre térek!
Ahogy a cím utal rá, Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok! Mindenki pihenjen egy nagyot, töltődjön fel és töltsön minél több időt a családja, a barátai körében! Érezzétek jól magatokat!
Egy szép hosszú év áll mögöttünk. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, nekem az utóbbi hónapok nagyon is mozgalmasra sikerültek, amit egy cseppet sem bánok, sőt! A megélt sok izgalom, várakozás, ugyanakkor számos pozitív és negatív élmény mellett a blog egy biztos pontként nyugalmat, kikapcsolódást biztosított nekem. S rengeteg erőt tudtatok sugározni felém így az éteren keresztül.
Tudom, hogy olykor nagyon is gonosz voltam, és egyáltalán nem kíméltelek titeket az egyes fejezetekkel. Bocsánat érte! Bár így sikerült kissé megszínesítenem a szürke hétköznapokat, persze elsősorban Flórának és Robnak köszönhetően. Sosem gondoltam, hogy egy ilyen hosszú történet kerekedik belőle, de még most is izgalommal írom a folytatás,  és hatalmas várakozás követi a kikerülő fejezeteket, mit fogtok szólni. Ugyanakkor egy icipicit szomorú is vagyok, mert ahogy Chat-ben is olvashattátok, lassan a történet vége fele haladunk. Bizony minden történet egyszer véget ér. Nah, de ezt nem azért mondom, hogy szomorkodjatok, a vég nem holnap és nem is holnap után jön, az még azért odébb van.
Reményeim szerint még egy jó ideig így is marad. Ezt bizonyítja, hogy még sok ötlet van a tarsolyomban, melyeket szeretnék Veletek is megosztani.  A többi történetemről sem feledkeztem meg, és remélem, TI sem. A félbe maradt Szerencse kegyeltje, Olívia és Rob történetét is be fogom fejezni és további olvasnivalóval is készülök, amihez kis türelmet és kitartást kérek. Persze nem győzöm hangsúlyozni, hogy nagyon köszönöm Minden Kedves Olvasónak a kitartását, a komijait, hogy itt vagytok. Ehhez kapcsolódóan, illetve a Karácsonyt megragadva döntöttem úgy, hogy egy kisebb meglepetéssel szolgálok Nektek. Ugyan nem kifejezetten karácsonyos a téma, de talán nem veszitek zokon ezt.

- Nem vagyegyedül (December 25-én éjfélkor érkezik a prológus)

- Walking onSunshine (December 26-én éjfélkor érkezik a prológus)

Megnyitom a blogokat és olvashatjátok a prológusokat. (Többféleképp is elérhetőek az oldalak: vagy itt, vagy az oldal címe alatti fülecskékre, vagy a blogjaim listájánál a címekre kattintva.)
Akit érint a dolog, az Finally-t se felejtse el, ott is jön a folytatás…

Mindenkinek jó pihenést és Boldog Karácsonyt!

Puszi,
ZoÉ



„Egy pillanatnyi igazság megszépítheti, és meg is fogja szépíteni a világot.
Egy pillanatnyi béke megmentheti, és meg is fogja menteni a világot.
Egy pillanatnyi szeretet tökéletessé teheti, és tökéletessé is fogja tenni a világot.”
(Sri Chinmoy)




4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Köszönjük szépen, és neked is Boldog Békés Karácsonyt Kívánok!

    Szilvi

    VálaszTörlés
  2. Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok neked!

    Lehet, hogy már nem is emlékszel rám.
    Nagyon eltűntem.
    A pár hónapos kinti munkából, úgy néz ki hosszabb kint tartózkodás lett (lesz). Most tudtam csak jó hosszú idő után hazajönni.
    Nagyon jó volt újra megnyitni a blogot, és újra találkozni a régi ismerős szereplőkkel.
    Eszméletlen munkát végeztél a blogoddal.
    Nem ígérem, hogy végig tudlak olvasni, vagy esetleg komi írásra lesz időm, de belelestem a történet jelenlegi állásába, meg néhány fejezetbe....
    Fantasztikus ahogy alakítod a történeted, bár bevallom néha nem bántam, hogy nem fejezetenként kapom az izgalmakat....de a vége most is ütött nagyon....
    Kívánok neked nagyon sok kitartást, hogy az összes terved meg tudd valósítani.
    És bár nem ígérem, hogy folyamatosan követni foglak, de most azért annyit már okultam, hogy a blogod címét elmentem, és megkereslek a kinti gépemen.

    Millió puszival üdvözöllek.

    Kitty

    VálaszTörlés
  3. Békés,boldog Karácsonyt mindenkinek!
    Zoé köszönjük , öröm itt lenni és kiszakadni a monoton hétköznapokból :)
    szia
    ancsa

    VálaszTörlés
  4. Szia ZoÉ!
    Örömökben Gazdag Ünnepeket Kívánok neked, és a többieknek!!! :)

    Puszi:
    Elena

    VálaszTörlés