Részlet 61. fejezet tartalmából...

Sziasztok,

nagyon szuperek vagytok! Nagyon köszönöm a komikat, és ezért is hoztam ilyen hamar részletet. Nyugodjatok meg, hogy hamarosan Flóra és Rob megkapja a boldogságot, már tényleg nem sokat kell rá várni... 

Puszi,
ZoÉ



Cosmo azóta alig tágított mellőlem. Hibásnak érezte és érzi magát azóta is. Próbáltam a tudtára adni, hogy egyáltalán nem kellene bűntudatot éreznie, hiszen nem Ő tehet az egészről. Bár tényleg csak a mérhetetlen szerencsének köszönhettem, hogy az utolsó pillanatban sikerült megállnom. Ha nem így történik, akkor mostanra az égi versenypályákat róhattam volna. Erre azonban egy cseppet sem akartam gondolni, ami nagyon nehéznek bizonyult. Még így napok múltán is beleborzongtam a tudatba.
- Virágszál, rosszul vagy? – guggolt le elég Cosmo. – Nővért, orvost hívjak? - Kétségbeesve nézett rám, míg én csak döbbenten pislogtam felé.
- Jól vagyok… - nyögtem ki nagy nehezen. Fizikailag tényleg jól éreztem magam, csakhogy érzelmileg teljes mértékben padlóra kerültem. Borzasztóan féltem, hogy valami tévedés történt, s rettentő nagyot fogok csalódni. Ettől pedig egyenesen rettegtem.
- Persze, ezt próbáld beadni annak, aki a Marsról jött! – csattant fel Cosmo és a mellettem lévő kényelmetlen székre dobta magát. Valamit mormolt az orra alatt, de azt már nem értettem.
- Milyen gondoskodó a párja! – sóhajtotta a mellettem elhaladó nővér. – Manapság ritka fajta! – Cosmo a szemeit forgatta, amin majdnem felkuncogtam.
- Még hogy a párja? Ha az lennék, akkor már régen az intenzíven kezelnének… 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése