Részlet 59. fejezet tartalmából...

Sziasztok,

köszi az eddigi komikat, és meghoztam a részletet, hátha felkelti az érdeklődést és páran még kedvet kaptok, és írtok nekem még pár véleményt. Tényleg nagyon örülnék, és sok-sok energiát tudok így közvetíteni felém.

Kíváncsian várom a véleményeket!

Puszi,
ZoÉ
***

Éreztem magam mellett a melegséget árasztó testet, mégsem akartam elhinni, tényleg megtörtént minden a múlt éjszaka, és nem csak valami álom volt. Pedig minden porcikám, a fejem búbjától a lábujjaim hegyéig is ezt bizonygatta. A boldog elégedettség szállt meg, s semmi kedvem nem volt még megmozdulni sem, ugyanakkor erőm sem túl sok, hiszen teljesen kimerültem a hajnalig tartó féktelen szeretkezésben. Ahogy jobban belegondoltam, arra jutottam, az égiek igenis mellénk álltak.

(…)

Mosolyogva fordultam a másik oldalamra, s mivel még mindig nem voltam hajlandó kinyitni a szemeim, így csak a kezeimre hagyatkozhattam. A tenyerem könnyűszerrel csúszott végig a kihűlő lepedőn, s még véletlenül sem ütközött neki semminek. Egyből kipattantak a szemeim, mert rendesen megijedtem. Egyből felültem az ágyba, és enyhe rémülettel néztem körbe. Nem is tudom, mitől féltem jobban. Ha mindez álom lenne, bár a csupaszságom miatt ezt rögtön kizárhattam, vagy ha csak a képzeletem játszott velem, és mégsem vele töltöttem az éjszakát.


2 megjegyzés:

  1. hogy az a ............
    megint csak idegesítesz minket :D!!!Ugye nem lépett le Rob???Mert ha jól gondolom Flóra szemszöget olvashatunk.Csak ül az ágy mellett és onnan nézi Flórát vagy zuhanyozik vagy kávét rendel vagy mittudémén csak legyen ott!!!!!:)
    Beszéljenek!!!!

    Még szerencse ,hogy Christian és Gideon lefoglal ebben az egy hétben ,így könnyebben megy az idő !
    szia
    ancsa

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez benne van/volt a pakliban, a részlet egyenlőre annyi, amire gondoltam is.... Úgyhogy NAGYON VÁROM A FOLYTATÁST, mert az ígért kb. 10 részletbe nem tudom hogy hozod össze őket, de nálad soha nem tudhatom am i a vég.... lehet hogy nem hozod össze... nemtom... mindenesetre remegek mint a kocsonya mi jön még....
    Christian és Gideon történetén már túlestem, sőt a Buja fiúkat is kiolvastam, majd jön róla ajánló nálam :)
    de továbbra is állítom, Flóra története jobban leköt mint Gideon és Eva
    Az ötven árnyalat 3. része meg .... nem is tudom mint mondjak...

    VálaszTörlés