Egy kis csúszás...

Sziasztok!

Tudom, hétfő van és ez egyet jelentene a szokásos, heti egy frissel. NEM FELEJTETTEM EL, azonban némi csúszással kell számolni.

Ezek a forró nyári napok úgy tűnik rendesen megkavarják a napi ritmusom. Természetesen a strand vagy vízpart közelében egy fincsi hűsítő üdítőt, koktélt vagy bármi mást szürcsölve kicsit jobb lenne a helyzet. Mai hőség kifejezetten elviselhetetlen volt az iroda falai közé zárva, hiszen a dolgozó embernek sajnos csak ez van, míg közben a szabadság után vágyódik, mely mindössze csak édes álom marad.

Visszakanyarodva az eredeti témához: TERVEIM szerint HOLNAP jön a folytatás, egy szép hosszú fejezettel.

Köszi a megértéseteket!

Addig is, ha van kedvetek, írjátok meg komiban, ki hogyan viseli a forró nyári napokat?
Nyaralási tervek? Ki hova megy vagy szeretne menni?
Mi a tökéletes nyaralás jellemzői?
Kedvenc helyeitek ebben a forróságban?


  • Sajnos a munkám miatt a szabadságnak lőttek, szóval a négy fal között igen fárasztóak, ha mondhatom, még fárasztóbbak a napok. Főleg olyankor, mikor még a levegő sem jár, és 40fok van árnyékban is.
  • Amúgy imádom a nyarat, főleg vízpart mellett. Imádok csobbanni, lubickolni a fenséges habok között. És a tömérdek finomabbnál finomabb fagyi a máik fő ok a nyár imádatára. A sok-sok gyümölcs különlegesség mellett az örök kedvenc a belga csokoládé - minél feketébb annál finomabb!
  • A nyaralási tervem nagyon rövid idén, max. hosszú hétvége jön össze - országhatáron belül. De ha jó a társaság, ha jól a hangulat akkor lehetünk bárhol, mindenhol jó!
  • Az álomnyaralás nekem: Szantorini, Spanyolország lenne.
  • Tökéletes nyaralás: vízpart, frissítő koktél, baráti társaság, napsütés :) :) :)
  • Egy kávézó terasza, míg szürcsölöm a kávém a napernyő alatt vagy mólón sétálni egy fincsi fagyi társaságában.
A további kérdéseiteket is kíváncsian várom!


Puszi,
ZoÉ


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése