Részlet Just the way you are 39.


A tárgyalóban várakoztunk, hogy Rachel, a leendő partner megérkezzen. Eric a telefonját babrálta, mikor az asszisztens megjelent egy hatalmas tálcával. Arra gondoltam, hogy elfoglalom magam, míg várakozunk.
- Kérsz egy kávét? – súgtam oda Eric-nek, rám nézett és bólintott. Persze utána is éreztem a tekintetét a hátamon, mikor csészébe töltöttem a kávéját.
- Nem csak az asszisztense vagy. – teljesen váratlanul ért a hang. Nem volt sem fenyegető, sem rosszindulatú. Csak meglepő. – Még mielőtt tagadnád, nem kell, látom.
- Elnézést, de ez nem tartozik önre. – határozottan csengtek a szavaim.
- Ugyan. Egyszer rám is így nézett. Velem is úgy szeretkezett, mint ahogy veled az éjszaka. Még mindig olyan izgága a nyelve? – zavaróak voltak Rachel szavai, s végül tényleg elérte a célját, hiszen kizökkentett legalábbis abban a pillanatban nagyon úgy éreztem. Talán még el is pirultam, míg ő könnyed mosollyal ellépett mellettem. Üdvözölte jelenlévőket és Eric-et külön is, túlságosan barátian. Zilált gondolatokkal és a kezemben Eric kávéjával tértem vissza a helyemre.
- Jenna, mi van veled? – bökött oldalba Eric, mert zavarom leplezéseként a papírokba mélyedtem.

- Csak még megnéztek valamit. – vontam meg a vállam és próbáltam elkerülni a férfi tekintetét, amely most csak még inkább feszélyezett, főleg Rachel szavaival a fülemben.



1 megjegyzés:

  1. Szia ZoÉ!
    Először is: a kórházra és a nyárra való tekintettel, kicsit nehezebben kerülök gép elé, de, ki nem hagynám az írásaid! Szóval, csak azt akartam mondani, hogy továbbra is hű olvasód vagyok :D
    Na, de... ez a Jared, meg a kis alvilági dolgai... hogy is mondjam...ijesztőek! Természetesen fogalmam nincs, mit akar pontosan, mint azt már megszokhattuk :D De, attól tartok, igen nagy kárt fog okozni. Zavaró egy egyén...
    Eric, meg a szőke maca... remélem, jól emlékszem, hogy szőke maca... :D Miiiiiii folyik itt?! Eric teljesen be van zsongva tőle, és az az érzésem olyankor, mintha Jenna nem is létezne! Persze az oké, hogy a nőcinek hátsó szándékai vannak (bár ebben a töriben majdnem mindenkinek :D ), de azért ne olvadjon már el ennyire ez a Casanova! Fú, nem tetszik ez a csaj... meg ezek a megjegyzései, Eric nyelvével!
    Kíváncsian várom, mit fogsz kihozni ezekből a történésekből, én már nem igazán tudom követni a gondolataid :D
    Várom a kövi részt, hogy tisztábban lássak! Remélem, hamar el tudom olvasni :)
    Addig is minden szépet, jót! :)
    Puszi, Laura

    VálaszTörlés