Részlet Just the way you are 40.

Sziasztok!

Egy újabb zűrös hétnek futok neki, így a folytatás egyenlőre 65-70%-os készenléti fokkal rendelkezik. Szóval az új rész legjobb esetben kedden a kora esti órákban vagy szerdán.


Köszönöm mindenkinek a megértését!
Addig is egy kis részlet!

Puszi,
ZoÉ




Eric és Jenna teljesen egymásba gabalyodott, ismételten megszűnt körülöttük a világ. Édes szenvedéllyel átitatott csókokat váltottak időt hagyva az előjátékra is. Eric éppen a lány melleit tüntette ki a figyelmével, mikor valami zavaró hang szűrődött be a szürke állományukba. A férfi nem volt hajlandó figyelni rá, azonban Jenna nem tudta figyelmen kívül hagyni. Teljesen kizökkentette, és így nem tudta teljesen átadni magát a hangulatnak.
- Eric, ez a tied. - nyújtózkodott Jenna a telefonért, ami már azért sem volt könnyű, mert Eric mindent megtett, hogy meghiúsítsa a tervét. Csókolta, cirógatta, sőt finoman harapdálta a bőrét. Jenna pedig egyből megrándult az izgalomtól, mely végigsöpört a testén. - William az. Lehet, hogy fontos. - adta oda a telefont a férfi kezébe.
- Nem éppen a legjobbkor hívtál! - morgolódott a fogad érintését követően a férfi. Közben pedig folytatta Jenna elcsábítását. A lány széttárt lábai közé fészkelte magát, bár éppen ezért egyre kevésbé tudott észnél lenni. - De ha már hívtál, akkor készítheted a varázstollad a szerződésre. Ez a boszorkány megmentette a seggünk, sőt ráadásul sokkal jobb üzletet üthettem nyélbe.
- Eric... - próbált Will közbeszólni, sikertelenül.
- Gyorsan mond, mert én is éppen a varázs ceruzám használnám! – poénkodott Eric, de süket fülekre talált.
- Ha egy pillanatra befognád, már régen elmondtam volna! - mordult fel William tőle szokatlanul. Eric megállt mozdulat közben, és csendbe maradt. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése