Just the way you are 39.


Olyan szenvedéllyel csábított el Eric és szeretkeztünk végig az éjszakát, mintha bűntudatot érzett volna. Meglepően sok gyönyört és gyengédséget adott, és tőle szinte szokatlanul nem követelőzött. Bár nem egyáltalán nem lehetett oka panaszra sem, hiszen viszonoztam mindazt, amit kaptam tőle. De még mindezek ellenére is ott lebegett kettőnk között Rachel váratlan megjelenése. Egy cseppet sem tetszett a nő kisugárzása, már a megjelenésekor tudtam, valami nagyon nem stimmel. Ezt a baljós előérzetet csak még inkább fokozta a nő a negédes vagy kétértelmű megjegyzéseivel. Ráadásul bosszantott, hogy észrevettem a nyilvánvalót, legalábbis annak hittem Rachel hátsószándékát, míg Eric ezzel szemben nem. Azonban Eric végül engem ölelt, engem csókolt és velem szeretkezett egész éjszaka.
Eric karjaiban ébredtem, szorosan ölelt magához. Ismerős illata az orromba kúszott, de még többet szerettem volna belőle, így csukott szemmel is fúrtam a fejem a nyakába. Egyszerűen képtelen voltam megállni, s csókkal üdvözöltem a reggelt.
- Ne! – nyögött fel Eric keservesen. Meglepődtem, mert nem egészen ilyen reakcióra számítottam. Így inkább elhúzódtam, mire megint éktelen nyöszörgésben tört ki. – Ne már! – közben meg visszahúzott magához.
- Döntsd már el, mit akarsz! – be sem tudtam fejezni, mert kipattantak Eric szemei, megvillantak és rögtön maga alá gyűrt.
- Téged. – A kezeimet az egyik kezével lefogta, pedig még csak eszembe sem jutott, hogy ellenkezzek. A számat csókkal tapasztotta be, de nem nyugodott és másik kezével a lábaim között kutakodott.
Igazán könnyed reggelünk volt, szenvedélyes együttlét, majd édes évődéssel teli készülődés. Szinte minden tökéletes volt, csakhogy ahogy közeledtünk az irodaházhoz úgy állt be kettőnk között az egyre feszélyezettebb hangulat. Végül a tárgyalóban tereltek bennünket, ott kellett várakoznunk, hogy Rachel, a leendő partner megérkezzen. Eric a telefonját babrálta, mikor az asszisztens megjelent egy hatalmas tálcával. Arra gondoltam, hogy elfoglalom magam, míg várakozunk.
- Kérsz egy kávét? – súgtam oda Eric-nek, rám nézett és bólintott. Persze utána is éreztem a tekintetét a hátamon, mikor csészébe töltöttem a kávéját.
- Nem csak az asszisztense vagy. – teljesen váratlanul ért a hang, észre sem vettem, mikor került mellém. Nem volt sem fenyegető, sem rosszindulatú a hangja, mindössze meglepő, legfőképpen a közvetlen hangnem. – Még mielőtt tagadnád, nem kell, látom.
- Elnézést, de ez nem tartozik önre. – határozottan csengtek a szavaim, és igyekeztem a távolságot megtartani.
- Ugyan. Egyszer rám is így nézett. Velem is úgy szeretkezett, mint ahogy veled az éjszaka. Még mindig olyan izgága a nyelve? – zavaróak voltak Rachel szavai, mindezzel végül tényleg elérte a célját, hiszen kizökkentett legalábbis abban a pillanatban nagyon úgy éreztem. Talán még el is pirultam, míg ő könnyed mosollyal ellépett mellettem. Üdvözölte jelenlévőket és Eric-et külön is, túlságosan barátian. Zilált gondolatokkal és a kezemben Eric kávéjával tértem vissza a helyemre.
- Jenna, mi van veled? – bökött oldalba Eric, mert zavarom leplezéseként a papírokba mélyedtem, de Eric egyből észrevette a hangulatváltozásom.

- Csak még megnéztek valamit. – vontam meg a vállam és próbáltam elkerülni a további kutakodó tekinteteket és a faggatózó kérdéseket, amely most csak még inkább feszélyezett volna. Rachel szavai még mindig a füleimben csengtek, szüntelenül.
- Egy kis figyelmet kérek! – vette magához ismét a szót Rachel. – Akkor folytassuk ott, ahol tegnap abbahagytuk. Remélem, sikerrel zárhatjuk a mai napot, és megünnepelhetjük az eredményes a tárgyalást. Eric, te következel. – széles mosollyal adta át a szót Eric-nek és magát illegetve foglalt helyet a nő. – Kíváncsian várom az észrevételeid.
- Kösz Rachel! – Eric diadalittasan vigyorgott, s most ismét a saját szemmel láthattam, mennyire lehengerlő tud lenni a férfi.
Szó szót követett, egyre hevesebb lett a csatározás, legfőképpen azért, mert mindenki a saját hasznát, saját részét akarta növelni. Eric vérszemet kapott, még többet akart, csakhogy Rachel is kifejezetten céltudatos és akaratos volt, tökéletes ellenfele a férfinek.
- Nem elégszem meg ennyivel. Még miattad sem, Rach.
- Pontosan így emlékeztem rád, Eric. De hallottad az ajánlatom. Te a piaci részesedésünket és tulajdonképp az egész céget akarod…
- Elszánt egy bestia vagy. – húzta el a száját Eric. Meg mertem volna rá esküdni, hogy egy régi emlék elevenedett meg előtt, de természetesen a fogaskerekek is folyamatosan zakatoltak.
- Kösz a bókot. – mosolyodott el Rachel, pedig pontosan tudta, nem az volt.
- Nem annak szántam. Így nem fogunk előbbre jutni. – a folyamatos ellenkezés kezdett Eric agyára menni, és kezdte elveszteni a türelmét. Segíteni szerettem volna, valahogy a zsigereimben érzetem, hogy valamit elfelejtettünk. Valami felet elsiklottunk, ami jelen esetben akár sorsdöntő is lehet. Vadul töprengtem, minden idegszálam feszülten kereste a megoldást, míg végül beugrott az átolvasott kimutatások hosszú sora.
- Elnézést, de jelen esetben önök nincsenek alkupozícióban. – szólaltam fel, amivel nem kis meglepetést okoztam mindenkinek. – Végeztem némi kutatást, és azok az adatok nem az itt felvázoltakat mutatják. Az elmúlt hónapokban hullámzóak voltak a részvénye áraik és a befektetők többet vesztettek, mint nyertek…
- Minden cég életében vannak rosszabb időszakok. – mentegetőzött Rachel, de arra gondosan ügyelt, hogy a fölényét megőrizze.
- Talán így van, de itt többről van szó, nem? Sürgősen pénzinjekcióra van szükségük, hogy fedezzék a veszteségeket, és a Packer Corporation hírnevét meglovagolva szeretnék visszaszerezni a befektetők bizalmát… – ez volt az az ütőkártya, melyre vártam. Végre sikerült leküzdenem Rachel okozta zavarom, továbbá őt magát is sikerült leállítanom. A nő bosszúsan szusszantott, míg Eric egyre szélesedő vigyorral dőlt hátra a székében.
- Látom a kis kedvenced elvégezte a leckéjét.
- Rachel, fejezd be! Ne sértegesd az asszisztensem! Nem azért vagyunk itt, ráadásul neked több vesztenivalód van. – Eric szavai hallatán végre először láttam legyőzöttnek a nőt, míg végre fellélegeztem.


***


Jared szedánja ismét Eric lakása előtt parkolt, azonban az elmúlt napokhoz képest annyi eltéréssel, hogy egy másik személy ücsörgött ott. Higgadtan és nyugodtan várakozott, pedig hosszú órák teltek el. Mindezt kárpótolta, hogy a zsigereiben érezte - Ez lesz a nagy nap számára. Nem is kellett sokáig várakoznia, mert végre feltűnt a megfelelő személy. Vidám nő hosszú barna haját meglebbentette a szél, amely pont a napszemüvegére tapadt. A nő mit sem sejtve sietett tovább, míg próbált úrrá lenni a hajkoronáján. A szedán sofőrje erősen markolta meg a kormányt, majd vadul elfordította kulcsot. – Tönkre teszlek, te szemét! – Ördögi vigyorra húzta el a száját. – Kinyírom a szajhád! – Vadul lépett a gázra, közben az izgalom hatására száguldani kezdett az ereiben az adrenalin. Fénysebességgel indult el a visszaszámlálás, s abban a pillanatban ért nullára, mikor a sofőr beteljesítette a küldetését, megakadályozhatatlanul közeledett az ütközés.
- Most megdöglesz!
Egy pillanat műve volt az egész, de annál nagyobb örömöt okozott, annál felemelőbb. Az autó még csak nem is lassított, amilyen gyorsan jött, úgy tovább is hajtott. Sikongatást, kiabálást hagyott maga után, míg az autóban ördögi, sőt már-már tébolyult kacaj csengett fel. Végig száguldott az utcákon, egy darabig csak cél nélkül körözött az utcákon, míg az alvilág kedvelt negyedéig nem ért.
- Eltévedtél aranyom? Ez nem fehér embernek való környék. – kisebb csoport verődött össze húszas-harmincas férfiakból. Egytől egyik bandatag volt, fegyverrel és ölési szándékkal voltak felvértezve.
- Jó helyen vagyok, DJ küldött ide. – némi pénzt is odacsúsztatott a fickónak, biztosítva legyen a kérése. – Szét kéne kapni, eltűntetni a roncsokat. Cserébe az ülésen hagyott pénz a tiétek.
- Asszed, ezzel minden el van sikálva? – fenyegetőztek és egyre jobban közrefogták a végtelennek hitt nőt.
- Szerintem igen. – ebben a pillanatban csikorgó kerekekkel érkezett egy másik autó, olyan lendülettel közeledett, hogy a bandatagok egyből félre ugrottak.
- Kell egy fuvar? – csak akkor lassított az autó, mikor a nő mellé ért. – Pattanj be, te hibbant tyúk! – magyarázott Jared.
- Késtél. – ült be a nő, mélyeket lélegzett, míg az arcán ott virított a győzelem mosolya. – Vigyél haza!
Jared észrevétlenül fújta ki a levegőt, benne volt a feszültség, mikor megkapta az sms-t. Még csak elképzelése sem volt, mi a fenét keres egy ilyen lepra helyen ez a nő. Azonban valami felfoghatatlan rezgés áradt a mellette ülő nőből, ami olyan szinten csábította, hogy alig tudott magán uralkodni. Már egy ideje küzdött önmagával, és úgy tűnt alul marad a józan esze. Ez a nő teljesen behálózta és megbolondította. Akarta, kívánta, meg kellett szereznie. Jared-nek végül az sem számított, mit tervez a nő, sőt önkéntesen állt be a bosszúhadjáratba. Már régen nem a pénzről volt szó az egész, hanem arról, hogy a nőt megszerezze. Minden egyes porcikája akarta.
A kocsikázás alatt teljesen megváltoztak a rezgések, kettőjük között izzani kezdett a levegő. Mindketten ugyanarra gondoltak, bár egyikőjük sem mondta ki. Végül nem is kellettek szavak, miután Jared leparkolt a brooklyni ház előtt a nőt szinte abban a pillanatban kapta az ölébe. Fékezhetetlen hévvel forrt össze az ajkuk, soha azelőtt ilyenre nem volt példa.


***


- Rachel, fejezd be a színjátékot! – Eric indulatosan csapott az asztalra. Teljesen elfogyott a türelme, és végre belátta, Jenna-nak igaza volt. Rachel csak játszott vele, s míg ő a nő bájaival volt elfoglalva. Természetesen mindent a saját hasznára akart fordítani, de Eric ezt nem engedhette. Már így is bökdöste a férfiúi büszkeségét, hogy nem látott át az aljas cselszövésen. Máskor, más esetben egyből kiszúrta az ilyesmit, most pedig annyira el volt foglalva, hogy átsiklott a fontos dolgok felett. Forrongó bosszúságán egyre nehezebben uralkodott. Miután egy kis hatásszünetet tartott folytatta a mondanivalóját. – Kettő lehetőséget kínálok neked, de csak a régmúlt emlékére: egy beletörődsz a felvásárlásba és méltóságod megőrizve elfogadod az ajánlatom, vagy a másik, elutasítasz. Ez utóbbi esetben azonban számolnod kell azzal, hogy a céged halálos ítéletlét mondod ki.
- Eric, ez még részedről is aljas húzás lenne! – háborodott fel a nő, amit a férfi egy csibészes mosollyal reagált le.
- Nem! Ez pusztán üzlet. – vonta meg a vállát Eric, aztán diadalittasan felkelt a helyéről. A tárgyaláson részt vevők egytől egyik, azt hitték, itt a vége. Eric kivonul a teremből, s Rachel kudarcot vall. Éppen emiatt egyre bosszúsabban figyelték a férfit, de Rachel-t is.
- Legyen! – Rachel érezte a nyomást, amely egyre terhesebb volt számára. Így amilyen gyorsan csak tudta, mérlegelte az összes lehetőségét. Egyik sem kedvezett számára, de mégis a kisebb rossz mellett kellett döntenie.
A tárgyalóterem egy emberként lélegzett fel, míg Eric csibészes vigyorral foglalt helyet. A kezeit dörzsölgetve várta, míg a szerződés végleges formája testet öltsön és az orra alá tolják. Szóban megköttetett a megállapodás, így az írásos dokumentumokra sem sokáig kellett várni. Eric lendületesen aláfirkálta az iratokat, majd a saját példányát Jenna-nak csúsztatta.
A lány tétován nyúlt a dokumentumok utána, majd elsüllyesztette a dossziéjában. Eric nem bírt betelni a látványával, igéző és izgató volt, s emellett éppen ezekben a pillanatokban bizonyította, vág az esze is. A férfi gondolatai előre szaladtak, valamiféle hálán gondolkodott, amiben természetesen mindketten jól járnak. Pontosan emiatt későn eszmélt fel Rachel közeledésére.
- Gratulálok, Eric! Elérted a célod. – Rachel végigsimított a férfi karján. – Tudod, mint a régi szép időkben ünnepelhetnénk együtt. – A nő bevetett mindent, még utoljára megpróbálta, hátha el tudja csábítani a férfit. Régen olyan könnyűszerrel ment. Néhány érzéki érintés, finom suttogások, jó pár kétértelmű megjegyzés és célzás. Az eredmény pedig vad, szenvedélyes szex. Azonban valami nagyon nem működött, mert Eric még a hangjára, sőt az érintésére is csak nehezen figyelt fel. Szinte megszállottan szuggerálta Jenna-t. – Gondolhattam volna! – prüszkölt Rachel, mikor világossá vált előtte is, mennyire felesleges az erőlködése.
- Itt fejezzük be ezt a beszélgetést! – szólalt meg Eric, büszkén húzta ki magát, majd alig észrevehetően a nőnek susogott. – Hidd el, ez volt a legjobb, ugyanakkor az egyetlen lehetőséged! – Rachel majdnem felrobbant, de igyekezett uralkodni magán. – Most pedig engedj, még sok dolgom van! – Eric látványosan Jenna derekát átölelve vonult ki a teremből.
- Mr. Packer, mindenki minket figyel. – súgta finoman Jenna a férfi felé, aki kifejezetten élvezte a helyzetet.
- Ne is törődj velük! Csak féltékenyek… - Eric a lift biztonságát kihasználva a lány nyakába hajolt. – Sőt ha tudnák, mit tervezek veled… - direkt harapta el a mondat végét, ráadásul csókokkal nyomatékosította a ki nem mondott forró ígéretet. – Olyan ügyes voltál… Megérdemled a kényeztetésem.
- Az én jutalmam egyben a te főnyereményed, mi? – kuncogott fel Jenna, mert Eric egyre érzékenyebb tájakra tévedt.
- Csak is miattad! – hízelgett tovább a férfi, míg ujjaival leheletfinoman térképezte tovább a lány puha bőrét.
Jenna olykor felsóhajtott, kuncogott, majd mikor nem bírta tovább Eric ajkára tapadt. Váratlan és merész lépéssel kizökkentette a férfit, aki egyáltalán nem bánta, sőt még szorosabban ölelte magához Jenna-t. Ez volt az egyik leghosszabb liftezésük, és a legizgatóbb is egyben. Sietve lépkedtek egymás mellett a kocsiig, de mindkettőjükben vad láng lobogott. Nehezen bírták ki, míg a biztonságos menedékbe nem értek. Eric betartotta az ígéretét, és olyan mennyei szeretkezéssel jutalmazta meg Jenna-t, hogy hosszú percekig egymáshoz simulva pihegtek. Képtelenek voltak még csak megmozdulni is, a gyönyör eddig nem ismert bugyrait térképezték. Jenna vadmacskákat megszégyenítő kecsességgel nyújtózkodott, Eric érezte, hogy a lány kiszusszan a karmai közül.
- Te meg hova készülsz? – könyökölt fel a férfi, míg Jenna folytatta az ágy szélén ülve a nyújtózkodást.
- Sehova, de teljesen elzsibbadtak a tagjaim. – csábítóan nézett vissza a lány a válla felett.
- Hmm, akkor itt az ideje a masszázsnak! – Eric gyengéden kezdte meg a masszázst.
- Ez mennyei! – dorombolt Jenna. – Teljesen elvesztettük az időérzékünk, lassan lemegy a nap. – sóhajtott fel a lány, hiszen a lelke mélyén érezte kalandjuk végét, legalábbis azt, ami Miamira vonatkozott.
- Gyere? – Eric egy csókot nyomott a lány nyakába, majd a gatyájáért nyúlt. Jenna csak csendben figyelt, mert nem értette, mire készül a férfi.
Eric felhúzta az alsóját, majd a telefonja után nyúlt. Gyorstárcsázón volt Rafael, a közeli étterem tulajdonosa, aki egyúttal Eric lekötelezettje volt. Csak egy telefon kellett, s már úton is volt a tökéletes vacsora. Míg várakoztak, engedtek egy kicsit a romantikának. Jenna rövid selyem köntösbe bújt, s Eric-kel összebújva nézték meg a csodálatos naplementét. A vízen elterülő arany és narancs káprázatossá tette a látvány, bár Eric sokkal inkább Jenna-val volt elfoglalva. Már majdnem célt ért volna, és újra feltüzelte a lányt, mikor a vacsora megérkezett.
- Gyerünk, kérdezd meg! – nyögött fel Eric. Mohó falatozás közben a beszélgetés furcsa irányba kanyarodott. Nem akarták, de mégis Rachel-nél kötöttek ki. Eric-nek feltűnt, hogy Jenna-t zavarja, hogy köze volt a nőhöz. – Addig úgysem nyugszol meg.
- Mikor találkoztatok Rachel-lel és hol? – Jenna nagyot kortyolt a borból, teljesen felkészült a rá leselkedő válaszra.

- Nem erre a kérdésre számítottam. Bár kétségtelenül minden akkor kezdődött…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése