Részlet 53. fejezet tartalmából...

Sziasztok,

köszönöm a komikat! Nagyon jó volt olvasni, hogy tetszett nektek a rész, és ez meghozta a kedvem a folytatás írásához. Így most következhet a részletet.

Jó olvasást!

Puszi,
ZoÉ

* * *

Nem is kellett túl sok győzködés és már azon kaptam magam, hogy Franco-val kézen fogva a hangár előtt várakozó privát jet felé sétálunk. Egy titokzatos hely felé tartottunk, melyről semmit sem tudtam. A jet lassan gördült végig a kifutópályán, majd lendületet vett és felszálltunk. Az emelkedő gépről az alattunk elterülő várost figyeltem. Úgy éreztem, hogy most az utolsó szálak is végleg elszakadtak, melyek még visszatarthattak volna. Aztán megéreztem a meleg és simogató ujjakat a kezemen, Franco belecsúsztatta a tenyerét a tenyerembe és összefűztem az ujjainkat. – Ezt kellett tennem. Így helyes. – futott végig a gondolat a fejemben, majd a mellettem ülő férfi felé fordultam. Vadul csillogtak a szemei, mivel valami csibészes dologra készült.
- Elárulod, hova repülünk? – búgtam Franco fülébe csábítóan, majd a fülcimpája tövébe csókot nyomtam.
- Nem, legyen meglepetés! – már most rekedtes hangon szólalt meg. Csakhogy nemleges választ kaptam, így kénytelen voltam folytatni a megkezdett műveletet.
- Kérlek… - újabb csókot leheltem a nyakára, mely jóval hosszabb volt. – Csak a helyet… - Franco egyszerűen megrázta a fejét.
Minden próbálkozásom kudarcba fulladt, hiszen Franco a saját módszerem fordította ellenem. Az ajkai és édes csókjai jobban lekötöttek, mint a felesleges fecsegés. Felszállást követően a kényelmes bőrfotel adta lehetőségeket maximálisan kihasználtuk, mikor a sötét lovagom az ölébe vont, s szenvedélyesen falni kezdtük egymást. Mit számított, merre tartunk, míg az újjáéledő lelkem magasra tört.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése