Részlet 54. fejezet tartalmából...

Sziasztok,

jó kedvem van és ma jól haladtam a fejezettel is. Ugyanakkor kicsit kevés szabadidőm volt mostanában, illetve kevesebb van úgy általában, ezért úgy gondoltam, ma kivételesen hozok egy hosszabb részletet meglepiként!

Puszi,
ZoÉ
* * *
A saját házam előtt szálltam ki a taxiból. – Hazaértem! – Jó érzés volt, de valami roppant módon hiányzott nekem. Akkor még nem tudtam mi, akkor még csak a hiány érzése volt bennem. Előkotortam a kulcsom, és igyekeztem minél előbb bejutni egy kellemesebb hőmérsékletű házba. A sofőr készségesen és némi borravaló fejében segített behordani a bőröndjeim. Miután kifizettem a férfit és becsuktam mögötte a bejárati ajtó, akkor fedeztem fel a másik bőröndhalmot.
- Csakhogy előkerültél te lökött tyúk! – lépett ki az egyik szobából Cosmo. – Már kezdtem azt hinni, hogy a hadsereget kell rád uszítanom, hogy megkerül. Hol a fészkes fenében voltál? – Cosmo a dühöngése ellenére a karjaiba zárt. Szorosan öleltem és hirtelen minden érzés egyszerre nehezedett rám. Pár pillanattal később már azt vettem észre, hogy a vállaim vadul rázkódnak és erősen kapaszkodom Cosmo-ba, aki a hátamat simogatta. – Jól van, Virágszál, nem akartalak bántani… Kérlek, szépen ne sírj!
- Oltári hülyeséget csináltam… - szipogtam, míg a könnyek megállíthatatlanul futottak végig az arcomon.
- Tudom, hidd el, tudom. – ölelt át még szorosabban. – Viszont jobban aggódnék, ha nem jöttél volna rá magad… 

3 megjegyzés:

  1. Szia ZoÉ!

    Elmondhatatlanul örültem a meglepi részletnek, de annak még jobban, amit benne olvastam. Felcsigáztál vele rendesen. :)

    Várom már nagyon a teljes fejezetet!!!

    Puszi

    VálaszTörlés
  2. COSMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO XD!!!!!!!!
    Ez már csak jó lehet :)
    Nekem is tetszett a részlet lényege , de nagyon kíváncsi vagyok ,hogyan jutott el odáig,hogy hazamenjen.Mert még mindig nagyooon mérges vagyok ,amiért,hogy csak most jut eszébe Rob.... amikor már nem is olyan jó Franco....már nem rózsaszínfelhők lebegnek!Remélem kidobta .....
    szia
    ancsa

    VálaszTörlés
  3. IIGGGGGEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNN VÉGRE :)
    na wlkwzdünk kilábalni úgy látom a marhaságból
    Cosmó majd jól orrba csapja Flórát :)
    Megmossa Rob fejét :)
    Igazi pszichológus :)
    Hajrá mindent bele :)

    VálaszTörlés