Részlet 55. fejezet tartalmából...

Sziasztok,

nagyon örömömre szolgált, hogy ilyen szép számban olvashattam a komikat! Ráadásul szép hosszú komikkal örvendeztettetek meg.... Még átgondolom, hogyan legyen a friss... eléggé betáblázottak a napjaim, és hát eddig is engedtem már a kísértésnek, s időnként a komik száma rendesen megcsappant... Mindegy... még kigondolom, de majd mindenképpen kiírom, mit döntöttem....

Most viszont jöjjön a részletet...

Puszi,
ZoÉ



Mi a fenét műveltem?... – nemcsak a testem, de a lelkem is sajogni kezdett. Lüktetett a fejem, s minden egyes mozdulat egy pofonnal ért fel.
- Maradj nyugton! – motyogta az álmos női hang. Abban a pillanatban megtorpantam, mert ismerős volt, de egyszerűen nem bírtam összerakni az eseményeke. Olyan alapvető kérdésekre sem tudtam a választ, mint a ki, a hogyan került az ágyamba, vagy egyáltalán én hol a fenében vagyok.
- Hogy kerültél az ágyamba? – sürgetve bukott ki belőlem a kérdés. A mellettem lassan ébredező nő mocorogni kezdett, majd ahogy a haját elkotorta az arcából, úgy ismertem fel az ágyamba fekvő nőt. – Kérdeztem valamit! – ragadtam meg a karját. Meg sem lepődött, viszont az én mérgem egyre gyarapodott. Rezzenéstelen arccal emelte a kezét és az arcom kezdte el simogatni. Egyáltalán nem esett jól az érintése, felfordult a gyomrom, feltehetőleg az est alatt elfogyasztott nem csekély mennyiségű alkoholnak köszönhetően.
- Éjszaka összefutottunk… és cseppet sem volt ellenedre a dolog...


5 megjegyzés:

  1. Hmmm... Jó kis részlet! :D Ettől csak még jobban várom a következő részt. Úgy tűnik, Rob ismét valami csibészséget követett el. Én sejtem ám ki a nő! De nem akarom lelőni a poént! Van egy érzésem, hogy ezt "imádni" fogjuk! :)

    Puszi, Alice

    VálaszTörlés
  2. Pattogok mint a gumilabda széles vigyorral :)))

    VálaszTörlés
  3. Remélem csak az történt amire gondolok, egy véletlen eset.. Nagyon remélem :)) és a korábbi frissben reménykednek :-P

    VálaszTörlés
  4. Oké tényleg nagyon jó lett a részlet, és mint mindig felkeltette a kíváncsiságom rendesen. Főleg, hogy ki lehetett az a nő, Rob ágyában. Mert ahogy levettem... a mi Robertünk egyáltalán nem volt elszállva, hogy azt az illetőt találta maga mellett. Szóval, ha mégis valami folytán Flóra lenne az, akkor miért volt ilyen ellenséges vele Rob? Mi a fene történhetett, hogy így megharagudott rá? De ha még sem Flóra, akkor ki a csuda? Sarah? Vagy az a csaj, akit a múltkori rendezvényen felszedett? Dilemma! Dilemma!
    Ki lehetett az a nő???

    VálaszTörlés
  5. Szerintem ez még a rendezvényes eset......én arra a csajra tippelek,akit Flóra is ismert a forgatásról,akivel Franco együtt volt.Lehet nagyot tévedek ,de valaki olyan akit Rob nagyon nem kedvel......csak hát az a töménytelen búfelejtő alkohol.......
    várjuk a teljes fejit :)
    szia
    ancsa

    VálaszTörlés