Részlet 56. fejezet tartalmából...

Sziasztok,

a komik szép száma arra ösztönözött, hogy hozzak egy kis részletet. Egy kis Flóra és Rob jelenet, elég találót sikerült választanom, legalábbis úgy érzem....

Kíváncsi lennék, hogy ki mire számít a folytatásban?
Rob vajon megbocsát?
Együtt maradnak vagy nem?

Puszi,
ZoÉ
* * *

- Szia, Flóra! – a napszemüvegemért nyúltam és leemeltem a szemem elől. Flóra halványan mosolygott, s mintha a megkönnyebbülést láttam volna az arcán. – Bocs, hogy késtem!
- Szia, Rob! Örülök neked! - a kezem fele nyúlt, de láttam a tétovázást, aztán mégis meggondolta magát. – Féltem tőle, hogy mégsem jössz el… - hajtotta le a fejét.
- Feltartottak… Túlságosan kíváncsiak voltak egyesek. – nyögtem ki, mert még mindig bosszantottak a rám leselkedő fotósok.
- Paparazzik? – Flóra egyből értette a homályos célzásom, így egy bólintással elegendő volt felelnem. – Nem régen érkeztem én is… - A pincér hozzánk lépett, s gyorsan leadtam a rendelést. A pincér távozását követően tűz lobbant Flóra szemeiben. Meglepődve és kíváncsian figyeltem, mire készül. - Gondolkoztál, hogy mi lesz velünk? Rob, kérlek! Adj egy esélyt! Mindent megbántam, igazad volt és vak voltam, hogy nem hittem neked! Bebizonyítom, hogy mindent komolyan gondolok! – Flóra szavaitól egyre jobban éreztem magam. Hatalmasakat dobbant a szívem, hogy komolyan kapcsolatot szeretne velem.
- Flóra, ez akkor sem ilyen egyszerű…


3 megjegyzés:

  1. Ki és mire számít? Merem remélni, hogy mindenki arra számít, hogy KIS kacskaringókkal boldogan éltek haltak

    VálaszTörlés
  2. Bocs, hogy részletekbe írom ami eszembe jut.. az értekezlet...
    KIS kacskaringók, HOSSZÚ fejezetek, sok Cosmoval fűszerezve (aki szeret ablakot is pucolni nálam, vagy segít Ancsának, de csak szigorúan ha Gemma megengedi neki)

    VálaszTörlés