Meglepetés...

Sziasztok,

november utolsó bejegyzése ezúttal nem egy fejezet lett, de talán nem is bánjátok. A meghatottságtól és az örömtől elég nehezen jönnek a szavaim, de igyekszem visszaadni a bennem kavargó gondolatokat, melyek egy-két napja elég rendesen bennem vannak és most ragadnám meg az alkalmat, hogy kiírjam magamból és Meglepetéssel kedveskedjek Nektek.
Egyrészt nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy meglátogatta az oldalt, így történhetett, hogy elértük, sőt már túl is lépte az oldalmegjelenítés a 75 000-et. KÖSZÖNÖM NEKTEK! Másrészt a zsúfis nap végén kész öröm fellátogatni az oldalra és szembesülni azzal, hogy tetszik nektek, amit és ahogy csinálok. Nagyon jó érzés és baromi sokat jelent nekem, hogy szép lassan, de folyamatosan növekszik a rendszeres olvasók száma. Tényleg néha olyan nagy mértékű löketet adtok, lelkesedést ragasztatok rám, hogy nem is bírom ki írás nélkül. Köszönöm!

A meglepetés egyik része egy megelőlegezett részlet a következő részből...

Cosmo egyre kevésbé nézte jó szemmel a letargiába süllyedésem.
- Ezt neked kell megcsinálnod! – parancsolt rám. – Itt vannak az iratok, minden. Egyszerű és sima megbízás, nincs benne semmi extra.
- Cosmo, küldj valaki mást! Nem érdekel! – ellenkeztem vele, majd a fotelomba vackoltam magam.
- Nem, ezt nem hagyom tovább! Tennem kell valamit, beavatkozni, mert nem nézem végig, hogy egy seggfej miatt tönkre menj! Rob egy barom, ha elengedett…
- Cosmo, elég! Ne beszélj Róla így! – már az is fájdalmat okozott, hogy Cosmo így beszélt róla. Belülről kényszert éreztem, hogy megállítsam.
- Ne? Akkor mond ki a nevét! Gyerünk! – a barátomon egy halvány mosolyt fedeztem fel, mintha élvezte volna, hogy felbosszanthat.
- Nem megy… Nem tudom… - bizonyítani akartam Cosmonak, csakhogy mégsem tudtam teljesíteni a kérését.
- Tedd meg! Csak a nevét mond ki, talán csak ennyi kellene, hogy végre továbbléphess!



NE ROHANJATOK EL, MERT MÉG NINCS VÉGE A MEGLEPETÉSEKNEK!

Másik meglepetés(eke)t pedig fent, az Oldal címe alatti fülecskéken találjátok.
  • Walking on Sunshine
  • Nem vagy egyedül

 2 új fül lesz elérhető, melyen egy-egy későbbi történetemről olvashattok: tartalmat, ízelítőként részletet.... Igen, még egy darabig tervezem, hogy boldogítalak benneteket az irományaimmal... Remélem, hogy nem bánjátok, és számíthatok rátok a továbbiakban is!
  • Finally I found you (még folyamatban van a szerkesztése, csak később lesz elérhető)
Mindezek után nagyon örülnék neki, hogyha minél több véleményt olvashatnék a Flóráék törijének részletével vagy az új törik ötleteivel kapcsolatban. (Ez utóbbi már csak azért is érdekes, mert ha több komi jön össze, akkor előbbre veszem a listámon.....)

Jó olvasást!

Puszi,
ZoÉ


3 megjegyzés:

  1. ZoÉ!!!!!

    IMÁDTAM a meglepit!!!!!! <3<3<3

    A részletnek különösen örültem! Nagyon remélem, hogy Flóra és Rob kapcsolata mihamarabb rendbe jön. Olyan jó lenne őket megint együtt tudni! Cosmonak hajrá! Verjen egy kis élete a csajba!!!!

    A másik két meglepi is nagyon SZUPER volt! Csodálatos lett a két fülecske! De őszintén megmondom, hogy nem tudnék választani. Önző módon mindkettőt szeretném! De ha nagyon muszáj, akkor a Nem vagy egyedül ami talán egy hangyányival de csak annyival jobban érdekel! :D

    Továbbra is várom az őrülten zseniális ötleteidet!

    Puszi, Alice :))

    VálaszTörlés
  2. Nagy kár, de ide nem tudok pattogó gumilabdat biggyeszteni, de imádom a részletet és Cosmot :))

    VálaszTörlés
  3. NEM VAGY EGYEDÜL!!!
    Én szerintem ez legyen, mert eltér az eddigi történeteidtől és kíváncsian várom hogy mit hozol ki belőle (Ki a rejtélyes gyerekcsősz)!!!!!:D
    (A másik is tetszik, de most úgy érzem elég volt a "rivalda fényből"! Később folytasd inkább ha már a fentit befejezted!!!;) )

    VálaszTörlés