Válasz a komikra!




Sziasztok,

némi magyarázattal tartozom az előző részt illetően és válaszolok a komikra is:


Viki:

igen, Rob elvette Ash-t, ő lett a felesége. igen, Em meghalt, mikor összecsapott Damon-nal. belehalt a sérüléseibe. ekkor még Robbie kicsike.

a történetben igyekeztem hangsúlyozni, hogy Ash és Rob között kezdetek óta szoros kapcsolat van, amelyről végül belátják, hogy több mint pusztán barátság. mély és őszinte szerelem alakult ki közöttük, melyet később a házassággal szentesítenek. emellett Ash az első perctől, mikor megismerkedett és összebarátkozott Em-mel, megszerette a kicsi fiút. Ash és Rob egymásra találását követően Robbie úgy növekszik, hogy Ash tölti be az anya szerepet és ezért hívja anyjának. A lányok pedig már Ash és Rob közös csemetéi, illetve az apuka legnagyobb örömére útban az újabb apróság. :)


Zs.:

kicsit gonosz módon, szándékosan nem neveztem meg előbb Rob feleségét, hogy ki is ő személy szerint. :)


Zsuzsi:

köszönöm szépen, hogy leírtad a véleményed. nagyon hálás vagyok! a pipákat illetően szívesen fogadok ötletet/tanácsot, milyen pipálási lehetőség(ek) legyen/legyenek még. ez mindenkire vonatkozik! :)


A 17. fejezet egy kicsi kárpótlás azoknak, akik régóta a happy-s fejezeteket várják. :)

nos, be kell valljam, ezt (vagy egy ehhez nagyon hasonlító fejezetet) befejezésnek szántam úgy, hogy nem Ash neve szerepel az utolsó sorban, hanem Emíliáé. Azonban született egy ötletem, ami nem engedte ezt így befejezni. bocsi! így hát módosítottam az eseményeket, ezért kellett a hatalmas időugrás. Ezáltal a 17. rész egyfajta jövőképet mutat be. Rob szemszögéből láttuk a történéseket... de...a többi majd 18. fejezetből kiderül :)

a 18. fejezetet valamikor a nap folyamán kiteszem, nagy valószínűséggel délután. Addig is várom a pipákat és a komikat a 17. részhez! :)


Puszi,

Zoé

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése